Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Návrhy, zakázková výroba, produkce, prodej: - designově i materiálově zajímavé, kvalitní golfové trofeje a doplňky pro golfisty: - řada OPEN EDITION, TAYLOR MADE, FRESH LINE: - trofeje mohou být vyrobeny z kovů, skla, dřeva, plastů, laminátů nebo jejich kombinací - skleněné sportovní trofeje.

Velkoobchod - drogistické zboží Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje Velkoobchod - potraviny E-shop - alkoholické a nealkoholické nápoje - potraviny - drogerie.

Dovoz - spodní prádlo a podprsenky všech stylů, barev a velikostí Prodej - spodní prádlo a podprsenky všech stylů, barev a velikostí

Výroba - gravírování : cedule, štítky, jmenovky, klíčenky, psí známky, raznice z materiálů : mosaz, hliník, dural-nerez, akrylát, plexi, plast. Výroba vypalovacích raznic. Výroba 3D štítků, medailí a geocoinů z patinované mosazi. Výroba informačních systémů. Rytí dárků: zapalovače, likérky, hodinky, přívěšky, příbory, knoflíčky, spony, ...

Firma GET STYLE s.r.o. se zabývá distribucí profesionální vlasové kosmetiky pro vlasová studia a kadeřnické salony. Přinášíme opravdovou inovaci. Profesionální vlasová kosmetika od firmy Jungle Fever je nejmódnější značka v oblasti profesionální péče o vlasy. Nexxus z USA přináší filozofii, že vlasy vyžadují hlubší přístup v péči i kvalitě.

Prodej - starožitné předměty Nákup - umělecké a starožitné předměty Prodej - umělecké předměty.

Internetový obchod - dámské a pánské oděvy

Prodej: - společenské šaty - večerní šaty - svatební šaty - halenky, bižuterie, paruky, obuv, kosmetika - další oblečení pro denní nošení - oblečení pro orientální tance. Naše firma Luďka Fashion působí na oděvním trhu již od roku 2004. Pro naše zákazníky máme připraveny v našem obchodě v Praze Modřanech velmi zajímavé ceny. ...

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -pro fanoušky MINECRAFT, YOUTUBE, GEEK a IT: -trička, mikiny -zábavné doplňky -samolepky -náramky, placky -pro fanoušky MAGIC THE GATHERING -plyšové hračky, panenky -hry: -deskové -karetní -dětské, rodinné -strategické, logické -party hry.

Zlatnictví a klenotnictví Hodinářství

Distribuce a prodej francouzského dámského prádla.

Nákup, prodej a ohodnocení mincí, medailí, investičních slitků a bankovek.

Prodej a výroba ortopedická obuv. Ševcovská dílna.

Provoz pneuservisu, prodej pneumatik a hliníkových i ocelových kol. Pneuservis: - vyvažování a montáž na strojích BOSCH - opravy pneu - mytí kol - huštění dusíkem - likvidace ojetých plášťů - uskladnění pneumatik.

Výroba a prodej pracovních oděvů: - zástěry - plášťe - kalhoty s laclem - plášť bez rukávů - kombinézy - kalhoty oteplené - kalhoty - vesty - bundy. Pracovní oděvy dodáváme s potiskem firemního loga pomocí sítotisku, nebo nažehlením tepelným lisem. Dále je možný výběr materiálu dle vlastních požadavků.

Internetový obchod - školní tašky - hračky i kojenecké - dětské zboží Dráček.cz - tradiční hračky a dekorace do dětských pokojů převážně české výroby-

Prodej kuchyňské potřeby Stavebniny Železářství

Akvarestika Teraristika -realizace -návrhy