FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výklad tarotových karet E - shop - potřeby pro masáže oleje, mýdla, masky Semináře, kurzy - baňková masáž - indická masáž hlavy - medová masáž - masáž čokoládou, ... Masáže (relaxační, čokoládové, lávovými kameny, medové, indické, proti celulitidě, zad, ...)

Výroba - patchworkové a indiánské výrobky dekorace, ozdoby, týpí

Nabízí dekorativně zpracovaný hmyz motýly, brouky, škorpióny i pavouky.

Prodej a e - shop - postele - matrace - rošty E - shop - postele - matrace - rošty - anatomické polštáře Prodej a e-shop - lůžkoviny - anatomické polštáře

E - shop - hračky - kojenecké potřeby potřeby ke krmení, ke kojení, kočárky Prodej - hračky - kojenecké potřeby (potřeby ke krmení, ke kojení, kočárky, ...)

Naší hlavní náplní je pražení zrnkové kávy.

Nákup a výkup starožitností.

Prodej čerstvého masa, uzenin, drůbeže a mražených výrobků..

Jsme sdružení podnikatelů, zabývající se opravami elektronických hudebních nástrojů a PA techniky.

Autopůjčovna Autoservis Pneuservis Odtahová služba

Prodej dámských oděvů v běžných i nadměrných velikostech.

Knihy o psychologii, filozofii, rozvoj osobnosti, pozitivní myšlení, sebeléčbě. Nakladatelství a eshop. Pořádání seminářů a kurzů.

Nabízíme široký sortiment potřeb pro maminky a jejich děti – vše co potřebujete v těhotenství, v péči o novorozence a batolata, hračky pro děti od nejmenších až po školáky a mnoho dalšího. Ne vždy je ale potřeba všechno hned kupovat - stačí si to na pár dnů nebo týdnů půjčit. V takové situaci přijde vhod nabídka naší půjčovny, která by neměla ...

Orientační a informační systémy Akustický orientační majáček Umělé vodící linie a pásy Hmatové orientační mapy a plánky Informační kiosky Tlačítka pro chodce Bezbariérové úpravy dle vyhlášky č.398/2009 Sb.

DIVIZE FISPOPNEU: - pneuservis a bazar pneumatik na Praze 4 - přezutí pneumatik - propanbutanové lahve - navigace Garmin - Tyreguardian - produkt pro ucpávání průpichů penumatik. Další divize společnosti: DIVIZE FISPOCLEAN A FISPORENT - velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, půjčovna a bazar úklidové techniky - hygienický ...

Prodej - keramika - sklo Prodej - tabákové výrobky

Maloobchodní prodej. Květinová výzdoba interiérů z řezaných, hrnkových, umělých i suchých rostlin pro organizace i jednotlivce rauty, plesy a firemní oslavy, večírky, reklamní akce. Luxusní vazby kytic a květinové koše. Dárková a reprezentativní vazba. Kompletní svatební výzdoba.

Zakázkové krejčovství - noční prádlo - romantické modely - společenské šaty Prodej - noční prádlo - romantické modely - společenské šaty

Realizujeme konference, školení, večírky, prezentace, promotion, teambuilding, svatby, ubytování, family dny