FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabízíme dřevěné hračky podporující psychomotorický vývoj dítěte a dětská hřiště na zahradu, houpačky i skluzavky pro soukromý i veřejný sektor. Vše splňuje normy pro výrobu hraček EN 71 a má potřebné certifikace.

Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Keramická dílna, výroba: - keramika - užitková keramika - kachle.

Služby: - prodej a montáž automatického spínače světel k celoročnímu svícení - generální opravy motorů diesel, benzin - příprava na STK - opravy autoplachet - opravy startérů a alternátorů, elektroinstalace - pneuservis osobní, nákladní, traktory a motocykly.

ESHOP - dovoz: - bytový textil, italský stylový, zámecký nábytek. Velkoobchod a maloobchod: - bytový textil do ložnice, kuchyně a koupelny, italský stylový nábytek.

Prodej, e-shop - klobouky pánské i dámské - paruky - hračky. Služby - dodávková autodoprava - stěhování.

Mražené potraviny, dodávka, prodej - chlazené a mražené maso drůbeží, hovězí, vepřové, ryby - mražená zelenina a ovoce. Sklad: Mrazírna SOFIL Přerušená 189/4 160 00 Praha 6 - Suchdol

Prodej: - chovatelské potřeby

E-shop: - francouzské lahůdky - sýry - klobásky - paštiky - sušená šunka

E-shop: - nové i použité oděvy, textil

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

Činnost: - reklamní služby - umístění reklamy a prezentace na závodní čtyřkolku, servisní přívěs či sportovní dresy

E-shop: - košile - kravaty, vázanky - pánské svetry, polokošile

Služby: - vesnický statek - ubytování - rodinné muzeum smaltu - kavárna Prodej: - porcelán, keramika - hračky - ošatky

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Oprava, servis: - elektronika - domácí spotřebiče Výroba jednoduchých elektronických zařízení

Stříhání a trimování psů, u kříženců střih dle přání, rozčesávání, depilace chloupků v uších a další. Krátké objednací lhůty. Prodej krmiv pro psy a kočky, věrnostní knížky + krmivo zdarma s tím související od firmy fitmin, poradenství ohledně problémového chování psů, výživové poradenství, výcvikové hodiny v nádherném prostředí lesa psích duší ...

Činnost: - včelařství Výroba: - včelí úly