FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Rámařství. Služby: -rámování obrazů. Služby hodinového manžela.

Autobazar. Služby: -ruční mytí vozidel. Maloobchod, prodej: -pneumatiky, disky. -autopříslušenství. Průmyslová zóna Bavoryně.

Prodej: -obuv -pánská, dámská, dětská -sportovní obuv -batohy, kufry, kufříky, tašky -kožené doplňky -ponožky, punčochové zboží -krémy na boty.

Velkoobchod, prodej: -potraviny.

Litografie Tisk Grafické návrhy Knihařské zpracování

Maloobchodní prodej textilní galanterie a bižuterie. Internetový obchod R-galanterie nabízí textilní galanterii-široký výběr zipů, knoflíků, mašlí, jehel, korálků, textilní metráže, bižuterii, dekorační zboží, módní a oděvní doplňky-šály, šátky, rukavice, čepice, hobby a bižuterní komponenty, korálky, oděvy a vyšívací předtisky, bytový textil a ...

Služby a prodej: -indexové výseky -knihařské vazby V1, V2, V8 -prodej diářů -speciální polygrafie.

Výroba: -matrace všeho druhu -matrace na míru z vaty a molitanu, bavlny, vlny se zdravotními vložkami -dětská lehátka pro mateřské školy. Prodej: -molitanu -dětské postýlky a příslušenství.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej: -zahradnické nářadí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

-Zprostředkování obchodu a služeb -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling Zlatnictví a klenotnictví

Předtisková příprava, ofsetový tisk, knihařské zpracování, časopisy, katalogy, kalendáře, knihy.

Nabízíme hračky pro malé, větší i velké holky a kluky. Prodáváme pouze značkové a licenční hračky od renomovaných výrobců jako je Lego, Bruder, Ravensburger, Hasbro, Mattel, Simba, Nikko, atd. Proč nakoupit hračky právě u nás? Zboží, které vidíte máme skutečně ve vlastním skladu, informace o počtu kusů zboží je aktualizována on-line.

Výroba, velkoobchod: -šicí nitě.

Výroba a návrhy: - malosériové obaly z vlnité lepenky - kartonáž z vlnité lepenky - kartónové palety.

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky a pryžové (gumové) výrobky: - využití pro izolace, těsnění, tlumení, ochranu - izolatéry statického náboje sloužících k odvodu statické energie - elektronické součástky. Zprostředkování obchodu a služeb.

Obchůdek Caretta Delikates. Maloobchod, prodej. - dárkové zboží, dárky, dárečky: - netradiční kytky, kytice ze sladkostí, čaje, kávy, z uzenin, z cigaret aj. - keramika, svíčky - cukrovinky - alkoholické nápoje. Obchůdek NEJEN za 39, -. Maloobchod, prodej. - potraviny - kosmetika, drogerie - textil - obuv - ...

Provozování: - trafika. Maloobchod, prodej: - noviny, časopisy - tabákové výrobky - cigarety, doutníky - alkoholické, nealkoholické nápoje - potraviny.