FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej - odrůdová vína bílá a červená Vinařství

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Opravy - hudební nástroje Výroba - hudební nástroje

E - shop - výtvarné potřeby Prodej - výtvarné potřeby

E-shop: www.e-keramika.cz Prodej potřeb pro keramiky a výtvarníky, prodej keramických hmot, barvítek, glazur, engob, keramických pecí a kruhů, barev, nářadí, atd. Zpracování projektů pro EU na zařizování a vybavení keramických dílen. E- shop: www.gymshop.cz Výroba, dovoz a prodej gymnastických dresů pro sportovní gymnastiku, aerobic, ...

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Bohemia Crystal Glass je významným dodavatelem do velkoobchodních a maloobchodních sítí po celém světě. Nabízíme produkty vyrobené výhradně v České republice, odkud pochází nejlepší křišťálové sklo na světě. Naše nabídka je velmi široká a obsahuje veškeré produkty, od tradičních až po designové a exkluzivní produkty v nejvyšší kvalitě. Velkou ...

Internetový obchod, e-shop prodávající bačkory, tenisky, domácí obuv, sandály, holínky. Výdejní sklady: Kutná hora - RC Špalíček Jana Palacha 166 Čáslav - Yamaha class -J.Jungmanna 899

Půjčovna - svatební a společenské šaty - dětské šaty - pánské šaty - svatební obuv - bižuterie - dekorace

E - shop - dětské a kojenecké oděvy body, bundy, kalhoty - obuv pro děti - dámské a pánské oděvy bundy, kalhoty, mikiny Prodej - obuv pro děti Prodej - dámské a pánské oděvy (bundy, kalhoty, mikiny, ...) Prodej - dětské a kojenecké oděvy (body, bundy, kalhoty, ...)

Prodej - metrový textil plátna, krepy, kostýmovky

Výroba - neperlivá pramenitá voda Aqua Plus - destilovaná voda

Naše firma byla založena v roce 1993. V roce 1996 se přemístila do obnoveného výrobního areálu nedaleko původního působiště. Výrobní prostory jsou neustále rozšiřovány, modernizovány a rozšiřováno a modernizováno je také strojní vybavení. Výrobní program je zaměřen na produkty s rozmanitým použitím - drogerie pro domácnost, drogerie pro sanitu ...

Obchod zbožím různorodým - dárky, papírnictví, suvenýry, punčochové zboží...

Kosmetické služby: -akupresura -aromaterape-léčba bylinami -aura-soma (působení barev, bylin a krystalů) -depilace a epilace -masáže -líčení -manikura. Prodej značkové kosmetiky.

Maloobchod: -stříbrné a zlacené šperky s drahými kameny -měsíční kameny -české granáty a vltavíny -leštěné a dekorační kameny -mineráli, fosilie -montanistika, literatura, mapy.