FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, prodej, výkup: - palety.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...

Prodej zlatých a stříbrných šperků a hodinek. Nakoupíte u nás šperky briliantové, zlaté, stříbrné i z titanu a chirurgické oceli. Prodáváme hodinky od firem: Casio, Certina, Citizen, Olympia, Wenger, JVD, Zeno, Bentime, Scream a Storm. Nabízíme Vám také služby: - výroby snubních prstenů - výkupu zlata - renovace starožitných ...

Trafika. Prodej: -noviny -tabákové a cigaretové výrobky.

Prodej: -chovatelské potřeby krmivo, vodítka, krmítka, pelíšky...

Dodáváme prskavky různé délky i tvary. Prskavky s vlastním obalem, svatební prskavky, firemní prskavky. Prskavky různých délek. Máme v nabídce nejdelší prskavky 90cm. Také dodáváme vánoční dárkové balíčky.

Výroba i na zakázku, prodej: - armované hadice. - servis hydrauliky

Květinářství: - vazba - aranžování květin a zahradního materiálu.

Květinářství: - vazba - aranžování květin a zahradního materiálu.

Květinářství: - vazba - aranžování květin a zahradního materiálu.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Autoservis: -veškeré mechanické práce -výměny olej, chladící směsi, kapaliny -měření emisí -seřízení motorů -příprava a zajištění STK* -pneuservis. Prodej: -náhradní díly.

Prodej, maloobchod: -květiny -keramika -dárkové předměty

Výroba, prodej: -med -propolis -svíčky z včelího vosku Chov: -včely včetně nabídky opylování rostlin

Nabídka pohonných hmot, olejů a maziv pro osobní i nákladní automobily. Prodej průmyslových a leteckých paliv a maziv.

Muzikant. Výroba kytar. Výroba intarzovaného nábytku.

Velkoobchodní prodej: - nápojů s možností rozvozu. Nabídka půjčování chlazení. Provoz pivní pohotovosti.