FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej džínové módy značky Lee a Wrangler.

Prodej, oprava: - kožedělné výrobky.

Internetový obchod s vybavením pro koně. Prodej: - vybavení pro koně i jezdce - stájové vybavení - kosmetika, krmiva, dárkových předmětů.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

PAMA Prodej speciálních map: -turistické -vodácké -vzdělávací -tuzemské i zahraniční -automapy (autoatlasy) -školní mapy -velké nástěnné mapy -atlasy. Prodej dárkového zboží.

Naše služby: - online poradenství redukce váhy.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné obaly -palety

Čalounění nábytku a interiérů automobilů. Prodej, maloobchod: - potahové látky, koženky - molitan včetně sedlářských výrobků

Zakázková výroba, opravy: - krycí plachty pro všemožné účely - výroba izolací pro bazény a zahradní jezírka.

Bazar, autobazar: - tahače, nákladní automobily, návěsy a přívěsy - pneuservis - prodej pneu, nádrží Provozovna Nové Strašecí: Mšecká 967 tel.: 313 572 425, 602 106 628 truck@losl.cz Autorizovaný dealer firmy KIA MOTORS: - prodej nové osobní a užitkové automobily.

Komplexní reklama. Sítotisk. Potisk: - samolepicí folie - textil - plošný tisk. Pískování do skla, kovu, dřeva apod. Reklamní předměty (včetně potisku). Kartonáž Výroba vypalovacích obtisků. Dekorace skla, keramiky a porcelánu. Velkoobchod: - sklo - porcelán - keramika - nerez.

Výroba: - kancelářské potřeby - papírnické zboží.

Prodej: - výrobky Motorex Motoline - filtry, oleje, brzdové díly.