Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej, e-shop, servis - výpočetní technika - počítače. Papírnictví - kancelářské potřeby. Tyršovo nám. 15 Litoměřice tel. 773939343 Copy centrum. Reklamní agentura - grafické práce - reklamní předměty.

Výroba plastových a pryžových výrobků - vstřikování plastů - lisovna plastů.

Velkoobchod, maloobchod masa - výrobce masných a uzenářských výrobků, knedlíků a lahůdek. Penzion Jotis Pokratická 75 412 01 Litoměřice Mobil: 606 692 899 e-mail: penzion@jotis.cz

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Prodej: -potřeby pro hobby a modelářství.

Prodej, e-shop, servis: - kancelářská technika - papírnictví - copy centrum.

Velkoobchod: -alko a nealko nápoje -tabákové výrobky -obalový materiál -cukrovinky.

Výroba, prodej: -česané a vlnařské příze pro průmyslové pletení -příze pro výrobu látek na autopotahy -funkční příze pro výrobu sportovního ošacení -technické příze pro výrobu ochranných oděvů a doplňků pro civilní, vojenský a bezpečnostní sektor.

Mlékárna, výroba, prodej: - mléčné výrobky

Pekárna. Výroba: -pečivo

Vinařství. Výroba: - víno Pěstování: - ovoce - jablka

Služby: - floristka - svatební kytice - květinové vazby

Maloobchod, prodej: - pánská obuv - dámská obuv - dětská obuv - tkaničky, šněrovadla.

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

Prodej a e-shop - bezlepkové a nízkobílkovinné potraviny - produkty zdravé výživy Dovoz - bezlepkové potraviny Prodej a e-shop - bylinné produkty SERAFIN - potravinové doplňky - bylinné produkty SERAFIN - potravinové doplňky

Výrob, prodej, e-shop: -zvířátka z ponožek

Průvodcování - město, vyhl. věž, sklepy, Máchova světnička. Informace : - o podnikatelských subjektech, organizacích a službách ve městě - kulturní a sportovní přehledy - ubytování a stravování - o činnostech Městského úřadu Litoměřice - vlakové a autobusové spoje Prodej: - upomínkové předměty, hrnky, magnety, ...

Výroba kynologických potřeb - obojky, vodítka, pamlskovníky, sedáky pro dogtrekking a canicross, coursingové a závodní dečky, postroje, výcvikové vesty, oblečení pro kynology, výroba kokard, strojové vyšívání, výrobky pro chovatele a chovatelské stanice.