FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zlatnictví. Maloobchodní prodej: - klenoty.

Maloobchodní prodej: -metráž -úplety -tesily -dovozové hedvábí -krepy -podšívky -výstuže -galanterie.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Pneuservis. Oprava, prodej: - pneumatiky.

Výroba: -rostlinná -živočišná Zpracování: -brambory.

Maloobchod, prodej i na splátky: -elektrospotřebiče -televizory -audio-video -ledničky, mrazničky -pračky, sporáky -foto-kino -obuv -kusový textil.

Jaroslav Straka se zaměřuje na výrobu a prodej ručně malovaných dárků a výrobků do domácnosti.

Prodej: -zlaté a stříbrné šperky, drahé kameny -výroba i podle návrhu zákazníka -hodinky dámské, pánské Služby: -servis zlatnického a hodinářského zboží.

Výroba: -mlékárenské výrobky, BIO mléčné výrobky Náš sortiment: -Eidamská cihla -Gouda -Ementaler sýr -Máslo -Tvaroh BIO sortiment: -Bio mléko -Eidamská cihla -Ementaler sýr -Gouda Lacrum: -ředitel telefon: 566501616 -odbyt telefon: 566501611. .

Prodej, maloobchod: -výživa pro fitness -doplňky pro sport, fitness a kulturistiku

Prodej: -akvaristika -více než 150 druhů akvarijních ryb -více než 70 druhů akvarijních rostlin -kompletní akvaristika -odborné poradenství -kompletace a revitalizace nádrží -akvaristický servis od A do Z -krmiva -chovatelské potřeby

Dobrůtky z Vysočiny s.r.o. je rodinná firma se zaměřením na pečení medových perníků, cukroví a pečených čajů.

Lenka Kočí se zaměřuje na zakázkovou výrobu různých druhů dortů, zákusků, minizákusků a cukroví.

- osobní ochranné pomůcky - Pracovní oděvy - Pracovní obuv - Pracovní rukavice - Úklidová chemie a čistící drogerie - Dezinfekce - Hygienický papír - Dále zajišťujeme výšivky a potisky firemním logem dle přání zákazníka

Prodej, e-shop: - krmiva pro psy - chovatelské potřeby pro psy.

Prodej, e-shop: - tašky - brašny - batohy - brašny na notebooky - obaly na notebooky - batohy na notebooky - tašky na jídlo BUILT - sluchátka Skullcandy, WeSC, BUXTON - hodinky CASIO.

Výroba a distribuce: -dámské prádlo a plavky -těhotenské prádlo a plavky -dámské sportovní prádlo -dámské zdravotní prádlo a plavky -prsní epitézy Kontakt na obchodního zástupce: -tel.:474654732, 608237313 -fax.:474683277

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny - zhotovení šperků na zakázku - výkup zlatých zlomků - karlovarský porcelán - dárkové zboží - hodiny, budíky. Oprava: - hodinky, hodiny - šperky.

Prodej, maloobchod: -gramodesky -audio+videokazety -cd -dárkové zboží -keramika -bižuterie -kosmetika.

Velkoobchod, maloobchod: -pneu, peumatik Pneusersvis Telč Hradecká 599, 588 56 Telč tel.: 567 223 870 pevná 736 678 877 Vladimír Máca 731 479 689 Michal Máca Pneuservis Jindřichův Hradec Jarošovská 1212/II tel.: 384 327 555 jhradec@pneumaca.cz Pneuservis Jihlva Pávovská ...

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravá výživa - čaje - léčivá kosmetika.

Manipulační technika Prodej, servis: - paletizační vozíky, - manipulační technika. Výroba tlakových hadic. Sídlo: Františky Stránecké 935/23, 594 01, Velké Meziříčí

Pneuservis. Prodej, maloobchod: -pneumatiky. Oficiální zastoupení: -BARUM -Semperit, Continental, Michelin.