Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Zprostředkování: -obchod Maloobchod: -smíšené zboží Pobočka: -Uherský Ostroh, Ve dvoře 838, tel.:572591309.

E-shop s italskou módou. Internetový obchod specializující se na italskou dámskou módu. Můžete si zde zakoupit originální produkty v provedení italského výrobce luxusního zboží Glamorous by Glam.

Výroba: - plastových dílců vstřikováním - plastové ucpávky, záslepky, zátky, kluzáky, stavěcí šrouby a další dílce, které se používají ve výrobě školního, kovového a zahradního nábytku - doplňkovými výrobky jsou plastové nazouvací (obouvací) lžíce, plastové kladky, cívky.

Internetový prodej, e-shop: -domácí obuv, papuče. -ložní prádlo. -patchwork deky.

Pekárna, výroba, prodej: - pečivo - rohlíky - bulky - pletýnky - veka - koláče - záviny - buchty

Výroba: -klasické hrací karty -reklamní hrací karty.

MADOM Výroba: - sáčků na přepravu akvarijních ryb.

Pohoštění: - ve stylovém prostředí Zámecké tvrze Nabízíme: -sortiment vína -obaly na víno -dekorační předměty -ozdobné nápady a sušené květiny.

Výroba, distribuce, velkoobchod, prodej: -spodní prádlo ANDRIE: -dámské, pánské.

Zabýváme se prodejem spojovacího materiálu, kotevní upevňovací techniky, materiálů a příslušenství především se zaměřením na použití při výstavbě a rekonstrukci střech a tesařských pracech.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Velkoobchod: -drogerie, parfumerie, kosmetika. Výroba: -skleněné pilníky.

Maloobchod, prodej: -krmiva: -pšenice, ječmen, kukuřice, oves, slunečnice, proso, oves nahý, ovesné vločky -šroty -grunule pro králíky, psy, kočky -směs pro nosnice, krůty, kačeny -směsi pro papoušky, holuby, křečky -klece, budky, krmítka -vitamíny -travní směsi, směsi na zelené hnojení -rašelina -květináče.

Prodejna zdravé výživy Nejenbio: -široký sortiment biopotravin -kvalitních a tradičních potravin -doplňků stravy -biokosmetiky -ekologických čistících prostředků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - výrobky z lufy, sisalu a pemzy či kosmetiky s olivami a aloe vera - mýdla, konfety, mycí žínky, pěny do koupele a svíčky - masážní prostředky.

Import, dovoz, velkoobchod, maloobchod, prodej: -zboží z Indie, Nepálu, Tibetu a zemí Orientu: -stříbrné šperky, korálky, bižutérie, dýmky, vonné tyčinky -netradiční hudební nástroje: -bubínky, píšťalky -batikované oděvy.

AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky: -povlečení, ložní soupravy -ručníky -bytový textil -metrový textil.

Výroba a prodej: - potištěné samolepící pásky - potištěné pásky - potisk pásek - balící pásky - barevné pásky - lepící pásky s potiskem - stretch folie - páskovače - dispenzory - maskovací pásky - malířské pásky - transparentní pásky - hnědé pásky - hotmeltové pásky - akrylátové pásky - pásky na zakázku - výrobce ...

Výrobna moučníků. Výroba, pečení: -moučníky kynuté: -svatební vdolečky, rohlíčky, koláčky: -tvarohové, makové, ořechové, povidlové -ovocné koláče - dle sezony -moučníky pro restaurace, hotely -rychlé občerstvení.

Pneuservis, rychloservis pneu. Mobilní (pojízdný) NONSTOP pneuservis pro nákladní vozidla. Prodej, internetový obchod: -pneumatiky MICHELIN, Kormoran, Kleber -autopříslušenství. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -příprava a provedení STK -výměna olejů. Služby: -čištění interiérů -autoumývárna, myčka, mytí automobilů.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál, železářství - vodo-topo.