FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba: -hotové teplé pokrmy. Služby: -závodní stravování orientované na průmyslové podniky -stravování soukromých osob -veřejné stravování -catering.

Specializovaný kamenný obchod, e-shop - dětská obuv, oblečení, hračky a batohy - rostoucí tepláky - oboustranné mikiny - sofshellové kalhoty, bundy - ponožky, čepičky - pro děti 0-15 let - výrobci: - Superfit - Ciciban - Geox - Primigi - Befado - Fare - DPK - Pegres - Jonap - Protetika - ...

Společnost ANISPORT s.r.o. je maloobchodní prodejna a eshop se sportovním oblečením a funkčním prádlem. V sortimentu najdete dámské, pánské i dětské sportovní oblečení a prádlo. CRAFT, VAVRYS Maloobchod, prodej, e-shop: -sportovní oblečení -spodní prádlo: -dámské, pánské a dětské -zimní a letní funkční prádlo: -dámské, pánské a ...

Rodinná sklářská huť. prodej-eshop-exkurze Ruční výroba, sklářská výroba: - na zakázku - dárkové reklamní předměty ze skla - užitkové sklo: - sklenice na víno, šampaňské - štamprle - džbány, půllitry - dózy, misky, vázy - umělecké sklo - svatební číše - vinařské potřeby - koštovací skleničky. Výroba skla ...

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -vodoinstalatérský materiál. -spojovací materiál. -zahrádkářské potřeby. -ruční nářadí. -barvy, laky. -autobaterie.

Bio produkty - prodej, eshop: - levandulové koření - levandulový sirup - lipový, bezový, rakytníkový sirup - dárkové balíčky - bio džem se špetkou levandule - jahody, angrešt, černý, červený rybíz, ostružina a malina, hruška

Prodej: - doplňky zahradní architektury - nábytek z umělého ratanu, z umělého bambusu - slunečníky s boční nohou - zahradní, hotelový nábytek - nábytek pro - wellness, relalaxační centrum, bazény, koupaliště - houpačky - zahradní altány - zahradní lehátka - křesla - velké slunečníky - gastronábytek - grily.

Zlatnictví, klenotnictví. Maloobchod, prodej, oprava, výroba: - zlaté, stříbrné - nerezové šperky značek Morellato, Swarovski a Brosway.

Internetový obchod, eshop, prodej: - dámské hodinky české značky La Giovanna.

Výroba na míru: - kožených bund a kabátů i v nadměrných velikostech - oděvů z kožešiny - kožešnictví - motooblečení na zakázku. Opravy: - oblečení - moto oblečení - motorkářských kombinéz.

Prodej, eshop, internetový obchod: - motorové oleje - pro osobní, užitková vozidla, pro zemědělskou techniku, pro motocykly, pro lokomotivy, lodní a plynové motory, zahradní techniku - převodové oleje - průmyslové oleje - hydraulické, převodové, pro obráběcí stroje, pro pneumatické mechanismy, maziva pro potravinářský průmysl - ostatní ...

Velkoobchod, velkosklad, prodej - papírové a hygienické potřeby: -toaletní papír -dámské hygienické vložky -ubrousky - dekorativní, gastro, prostírací -kapesníky -balící papír -vata -sáčky, sáček -alobal klasický, grilovací -kuchyňské role -papírové tácky, talíře, plastové nádobí, příbory -párátka, párátko -špejle -kelímky, ...

Prodej, oplétání, výroba: -demižon, demižony, demižóny, demižónů, demižonů, demižon Prodej: -korkové zátky, špunty -korkových zátek, špuntů.

Velkoobchod: - maziva, oleje Shell - motocyklové oleje - převodové oleje - hydraulické oleje - strojní oleje - plastická maziva - elektroizolační oleje

Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Návrhy, realizace: - dětského pokoje. Výroba, prodej: - bytové doplňky - designové hračky - dětské koutky.

Firma Vlastimil Sýkora se zaměřuje na dodávku, montáž a servis stínící techniky, plastových oken a dveří, rolet, markýz, garážových vrat ale i sítí proti hmyzu. Dále si u nás můžete vybrat ze širokého sortimentu bytového textilu a doplňků. Naleznete zde záclony, závěsy, přehozy, polštáře, lůžkoviny nebo také garnýže. Sídlíme na adrese Šromova 146, ...

Výrábíme dřevěné hračky a bytové doplňky: - dřevěný houpací kůň, koník, - dřevěná autíčka, lodičky - dřevěné stoličky, atd. Nabízené služby: - CNC obrábění - digitalizace 3D objektů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie - čistící, dezinfekční prostředky - ochranné pomůcky - zdravotnické potřeby

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.

Rámařství. Rámování obrazů, litografií a zrcadel. Vazba knih, časopisů, sbírek zákonů, diplomových prací apod.

Zpracování, řezání, ohýbání: - plasty. Frézování: - plasty 3D frézka. CNC lepení reklamních plastů. Výroba: - plastové stojany - firemní štíty - plastická písmena a znaky - informační tabulky a štítky. Gravírování (plasty, dřevo, kov) - gravírované štítky a jmenovky - přístrojové štítky a panely. Výroba a prodej: - ...

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Vinotéka. Prodej: -víno sudové, lahvové. Ochutnávky a prezentace vín.

Pekárna, pekárenská výroba. -lahůdky a studená kuchyně s rozvozem: -chlebíčky, saláty, bagety (6 druhů). Dodávka pečiva: -obchody, restaurace, hotely, bufety, školy, mateřské školy, atd.