Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Výroba: - svíčky - mýdla - keramické předměty - bižuterie - dekorační předměty E-shop a kamenný obchod: - svíčky - bižuterie - čaje - vína, medovina, sušené ovoce - oříšky, kávy, čokolády - dekorace - ubrusy - zástěry - kabelky - přírodní kosmetika - mýdla, vonné olejíčky, medová kosmetika - církevní potřeby - látky, ...

Výroba porcelánových a keramických výrobků.

Pískování a rytí / gravírování / písma, přírody, architektury, zvířat, postav a portrétů lidí na vázy, půllitry, skleničky / svatební a maturitní číše /, sportovní poháry, karafy, tabulové sklo do dveří a zrcadla. Zhotovení písma, náboženských námětů, přírody i portrétů do desek z leštěného kamene a černého skla na náhrobky. Zhotovování ...

Výroba, prodej: -keramika užitková, dekorativní a zahradní.

Výrroba, prodej, e-shop - dekorativní keramika - keramika na zakázku

ELIT NaVi, s.r.o. Přerov Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kolekce dekorativního skla od českých výrobců - dekorativní svícny z plochého skla - ploché sklo - mísy, misky, tácky - skleněné vázy českých výrobců - dekorační svíce, svíčky - dárkové svíce. Internetový obchod. Distribuce bandáží.

Prodej - keramika Výroba - keramika Kamnářstívýroba - kachlová kamnastavba - kachlová kamna - krby - sporáky - pece - kachle Kurzy - keramika

Prodejna prezentuje díla a výrobky českých výtvarníků. Najdete zde užitnou keramiku, díla jen pro potěchu oka (andělé, ptáčky, kočky a jiné. Dále máme autorské šperky, obrázky a kachle na stěnu. Nově prodáváme dřevěné andílky, ptáčky, marionetky. Vyberete si i přání a drobné dárky.

Výroba - skleněné výrobyky na zakázku sklenice, džbány, karafy, popelníky Výroba - skleněné obaly sklenice, láhve Výroba - reklamní předměty (z keramiky, kovu, plastu, dřeva)

Keramické závody Zábřeh Výroba, prodej: -zahradní a užitková keramika -květináče, žardiny, petrželáky, podmisky, krmítka, zeláky, sádláky, formy na pečení, f ontány, zvlhčovače vzduchu.

Prodej: - značkové belgické nádobí jak nerezové tak i keramické.

Návrh, realizace: - vitrážové výplně oken, dveří a kuchyňských linek - skleněné stěny a zástěny - zrcadla, závěsné vitráže - obrazy, lustry - klasické i novodobé chrámové a kostelní vitráže. Restaurování, konzervace a oprava: - vitráže.

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Činnost: - dodavatel plochého skla a strojů pro jeho opracování

Výroba, prodej: - sklo - porcelán, porcelánové výrobky - keramika, keramické výrobky - dekorace ze skla a porcelánu.

Výroba ručně točené keramiky: -užitková keramika-konvice, hrnek, šálky, podšálky -aromalampy -obaly na květináče -svícny -drobnosti na zeď a pro potešení.

Velkoobchod: - tabákové výrobky - nápojové sklo - tabákové automaty.

Maloobchod, prodej: - dekorativní sklo - porcelán

Výroba, prodej: - skleněné výrobky

Holdingová centrála maloobchodních a velkoobchodních společností.