Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Nabízím individuální a skupinové zážitkové kurzy keramiky. Výroba keramiky na zakázku.

Výroba: -dekorativní, užitková keramika. -drátování.

Prodej - keramika - porcelán Výroba - keramika - porcelán

Prodej: -keramika -podlahy -krby.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené ...

Prodej: -svíčky -koupelová a masážní kosmetika -mýdla -péče o vlasy a pokožku -originální ručně malované hevábí -čaje -octy a oleje -sklo a keramika -glycerinová mýdla -koření -vazba suchých květin.

Výroba: -užitková keramika -ozdobná keramika -hrnčířské výrobky.

Družstvo umělecké výroby. Výroba: -chodská keramika. Prodejna: -Klenčí pod Čerchovem 127 tel.721874962

Výroba, prodej zahradní keramiky: -květináče -žardiniery -podmisky -krmítka -holubí misky -prodej keramické hmoty (modelovací hlína).

Prodej: -vánoční ozdoby -velikonoční ozdoby.

Výroba, prodej: -chodská užitková keramika -chodská dekorativní keramika -zahradní keramika.

Nákup, prodej starožitností: -nábytek -obrazy -sklo, porcelán -hodiny, hodinky -šperky, stříbro -rarity, hračky.

Výroba a prodej keramiky: -zahradní -ozdobné -užitné -umělecké -zakázkové. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II tel. 371728822.

Výroba: -užitková keramika -vysoce pálená, nepropustná -elegantní glazura -keramika ručně malovaná -džbány a korbely -keramické kurzy -malba akvarel, olej a jiné techniky.

Květinářství. Prodej květin. -hrnkové květiny -řezané květiny -keramika.

Výroba a velkoobchod: -zpracování skla -sklo.

Velkoobchodní činnost, prodej: -zahradní keramika -květníky -žardiniéry -podmisky -sudy na zelí -ostatní ručně točená keramika od českých keramiků -E-shop. Zajišťujeme distribuci jejich výrobků na prodejny, případně na trhy a jarmarky.

Prodej: -květiny -zelenina -keramika Práce: -malířské -sklenářské.

Výhradní zastoupení společnosti DORFNER Gmbh pro ČR**. Prodej, poradenství, doprava: -plniva -filtrační písky -stavební chemie -pomocné prvky pro podlahy -průmyslové podlahy -keramika zahradní, hřbitovní -zahradní nábytek -kameninová dlažba.

Žaluzie, rolety, shrnovací dveře, sítě proti hmyzu, těsnění oken a dveří, montáž a servis, prodej ratanového nábytku, keramiky a bytových doplňků, dekorací

Výroba: -umělecká a dárková keramika. Distribuce: -keramické hmoty FUCHS-TON.

Výroba a zušlechťování, reklamní potisk, velkoobchod, prodej: -značkové nápojové sklo -sklenice, skleničky, poháry, džbánky, popelníky -užitkové, výčepní, restaurační sklo -cínová víčka k pivním džbánkům -dekorativní sklenice -dětské motivy na sklenicích. Dekorování: -ruční a automatický sítotisk -matování (pískování) ...