Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Ateliér Q Glass perfect by AQUA ... skleněný svět malých velkých radostí... Výroba dekorativního skla a šperků metodou fusing..

Výroba keramických a porcelánových výrobků pro domácnost..

Keramické ateliery KERAT - jedny z nejstarších a nejznámějších keramických dílen v České Republice. Naše kořeny pocházejí z jižních Čech a tradice ve výrobě keramiky sáhá až do roku 1790.

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

E-shop, prodej, maloobchod: Zastoupené značky: WMF REVOL KAISER MAUVIEL STAUB EMILE HENRY THOMAS WESCO SIGG RIEDEL ILLY BRITA - nádobí na vaření - nerezové nádobí - teflonové nádobí - měděné nádobí - speciální nádobí - porcelánové nádobí - litinové nádobí - drátěné koše.

Maloobchod, velkoobchodní prodej: - belgické pralinky - čokoládové figurky - ozdobné dózy - dekorace - porcelán.

Nabízíme: - inspirace a fascinace pro Váš domov - nápady pro stolování, vybavení koupelny a bydlení - výrobky mají dokonalé tvary, působivý design, vytříbenou eleganci a mnoho dalšího. - sklenky na víno.

Keramika. Keramická dílna Zbyňka Vostřáka. Odborník na ručně točenou kuchyňskou a užitkovou keramiku. Výrobky jsou: - vypalovány na teplotu 1130 až 1250 stupňů Celsia - jsou produkovány barevně i tvarově. Sortiment se skládá z různých druhů a velikostí: - hrnečky, misky - konvičky, talířky, svícny - dochucovací sety a ...

Výroba a prodej skleněných zástěn, obkladů a skleněných desek. Nabídka dlažeb a obkladů do kuchyní a koupelen.

Vyrábíme skleněné dárkové předměty, výroční kazety, vánoční ozdoby, skleněná těžítka, bižuterie, věštecké koule, víno, náboženské motivy.

Prodej, e-shop: - zrnková i mletá káva - moka kávovary - šálky na espresso.

Monty Provádí: -výškové stavební práce pomocí horolezecké techniky. Výroba: -keramické zboží. Obchodní činnost.

Výroba, prodej: - šperky a bižuterie ze Swarovski Elements. Výroba, prodej: - křišťálové figurky a dekorativní předměty z Bohemia Crystalu.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - lustry a nástěnná svítidla - broušený křištál - barevný broušený křištál - smaltované sklo - moderní a lehký dekor - křištálové figurky - barevné figurky.

Vzorkovna vánočních ozdob. Máme celorepublikovou působnost a nabízíme ucelený sortiment vánočního zboží tj: - foukané skleněné ozdoby - umělé stromky - řetězy - háčky - františky - prskavky - věnce - další vánoční doplňky.

Dovozce výrobků z Anglie. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - porcelán - příbory - nádobí - kuchyňské potřeby - domácí potřeby.

Užitkové a luxusní sklo pro restaurace a domácnost.

Prodej domácích spotřebičů, elektrických přístrojů, skla, porcelánu a železářského sortimentu.

Dovoz, vývoz a zprostředkování obchodu. Vývoz: - strojírenské výrobky a náhradní díly - potravinářské výrobky - křišťálové skleněné výrobky a bižuterie - alkoholické nápoje a víno. Dovoz: - výrobky z umělé hmoty pro domácnost a zahradu - horská a silniční jízdní kola - keramické výrobky - dárkové předměty - kusový textil.

Prodej: - originál cibulový porcelán - značkové výrobky z nerez oceli.