Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Společnost NKD Móda s.r.o. je řetězec módního oblečení pro celou rodinu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké, klasické dámské, dětské, pánské materiály: - bavlněné, akrylové Výroba na zakázku-logo firmy. Možno vyvzorovat vlastní návrhy dle přání zákazníka.

Kamenná prodejna a e-shop s barefoot obuví. Barefoot boty pro děti i dospělé.

Svatební salon Dream Dress v Kroměříži Vás obslouží jako půjčovna i prodejna šatů a přijímáme zakázky na šití šatů na zakázku i podle fotografie. Také se již mnoho let věnujeme plánování svateb, nabízíme profesionální služby svatební agentury nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. Náš salón má dvě provozovny v centru města: - ...

Prodej: - pánská móda a doplňkově i dámská móda: - společenské šaty, obleky i klasická móda na denní nošení.

Čalounictví, opravy všeho druhu Opava: - opravy čalouněného nábytku - výroba válend a dvoupostelí - výroba matrací jakýchkoli rozměrů - taburety - čalounické práce na zakázku - čalounění dveří - opravy sedadel aut a autobusů - šití potahů do aut a autobusů - opravy sedadel motocyklů - drobné opravy kabelek, batohů a bot - všívání zipů ...

Prodej: - dámské a pánské oblečení - spodní prádlo - plavky

Prodej, maloobchod: -oděvy, textil -dámská luxusní konfekce, kostýmy

E-shop se zbožím z Indie - indická móda - šaty, sukně - tuniky, topy - bižuterie - vějíře.

PROMO SAFETY s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti reklamního textilu, předmětů a pracovních oděvů.

Kateřina Praxová se zabývá výrobou kvalitních pracovních oděvů pro různé profese. Jako výrobce zajištujeme zakázkové šití pracovních oděvů včetně výroby výšivek, nášivek a potisků. Provozujeme eshop s pracovními oděvy.

Výroba, e-shop - originální šperky a bižuterie - dámské módní doplňky - hedvábné kravaty.

Prodej - obuv - kabelky, tašky, batohy - kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: -punčochové zboží - ponožky, punčochy -spodní prádlo -sportovní trikoty -legíny -ložní povlečení -ubrusy -náčiní pro moderní gymnastiku.

Soledo, s.r.o. prodává oblečení na svém eshopu https://www.alpine-shop.cz/.

Oprava (opravna), rychloopravna: -obuv (obuvi) -opravy na počkání -kvalitní tvrzené zahraniční materiály -záruka na poskytnuté opravy 3 měsíce.

Výroba, prodej: - bytový textil

Jana Novotná se zaměřuje na prodej dámského oblečení, doplňků, kabelek, peněženek a bižuterie.

Velkoobchod, prodej: -oděvy. -textil.

Maloobchod, prodej: - zdravotnické potřeby - ochranné zdravotní pracovní pomůcky - potřeby a pomůcky pro handicapované (hendikepované).

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie

Výhradní dovozce značkového dámského italského zboží značek: -LILLY, LEMAX, LINCLALOR, MURA, CORIN, COEMI, MARGO. Velkoobchod, prodej: -spodní prádlo: -funkční -kalhotky tanga -korzety a body -luxusní -módní -pánské -podprsenky (i sportovní) -podvazky -punčochy -sexy kostýmy -stahovací -svatební -termo prádlo -těhotenské ...