Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Prodej značkového oblečení španělských značek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a italské značky Bleifrei.

Aneta Jackuláková se zaměřuje na prodej používaného oblečení a provoz second handu.

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Účetní a daňové poradenství. Prodej: - textil a textilní galanterie.

Výroba: - pánské košile - společenské, klasické, uniformní, profesní, pro volný čas, sportovní - dámské halenky košilového střihu - kravaty - pánská pyžama, dámské noční košile.

Výroba a zakázkové šití nadměrného dámského pánského oblečení. Pánské oděvy ve velikosti 2XL-10XL - saka, obleky, společenské kalhoty, bundy, trika, košile, tílka, teplákové soupravy, svetry, mikiny, vesty a další. Dámské oděvy 46-74 - halenky, sukně, kalhoty, šaty, vesty apod.

Firma Elis Spodní prádlo A - H nabízí velkoobchodní i maloobchodní prodej dámského a pánského spodního prádla známých značek. Prodej: -dámské a pánské spodní prádlo v obvodu 65-100, vel. košíčků B-M -značky Donna, DKaren, GUESS, Lormar, Parfait, Leilieve, Timo, Werso, After Eden, Calvin Klein, Sielei, Mustang atd. -kompletní stahovací ...

Lubomír Rašovský se značkou oblečení Acrobat se zaměřuje na výrobu a prodej triček, mikin a potisk textilu.

Společnost TWATA factory s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dámského, pánského a dětského oblečení.

Iveta Nedomova Design s.r.o. se zaměřuje na design a prodej oblečení nekonvenčního, skandinávského stylu vhodného pro všechny druhy postav. V sortimentu je možné najít halenky, mikiny, sukně, šaty, čepky a mnoho dalšího.

Společnost Custom Sportswear s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej pánského a dámského sportovního oblečení s vlastním potiskem.

Prodej: - dámský, pánský, dětský použitý textil a oděvy

Společnost ANETA STYLE CZ s.r.o. se zaměřuje na výrobu dětského, dámského i pánského oblečení na zakázku a firemního a reklamního textilu.

DABONA ŠARDICE Výroba, prodej, šití: -pánské košile -společenské -vycházkové -sportovní -pro volný čas -pracovní i na zakázku -služební k uniformám -pánská pyžama -pánské trenýrky -prádla, (prádlo), dámské kostýmy.

Společnost Verio s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu dámských oděvů, doplňků a oblečení pro zvláštní příležitosti jako je například svatba a ples.

Olga Kocierzová se zaměřuje na výrobu a prodej keramiky, dárkových předmětů, textilu a reklamních předmětů.

Firma provozuje e-shop s originální streetwear módou. Prodej dámských mikin a cropped mikin, legín, triček, tepláky, nákrčníky. Pánský sortiment zahrnuje mikiny, trika, tepláky, kraťasy, plavky, roušky, nákrčníky.

Lukáš Korec provozuje e-shop vsechnoskladem.cz, ve kterém prodává dámské, pánské a dětské oblečení, batohy, tašky, obuv a doplňky. Korespondenční adresa a osobní odběr na adrese: Žďárského 202, Kožichovice, 674 01 Třebíč

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Claudia pánská a dámská móda s.r.o. v Třebíči pomáhá se společenskou dámskou, pánskou a svatební módou. Provozovny: Bráfova 22, Třebíč; Bráfova 32, Třebíč

Claudia pánská a dámská móda s.r.o. v Třebíči pomáhá se společenskou dámskou, pánskou a svatební módou. Provozovny: Bráfova 22, Třebíč; Bráfova 32, Třebíč

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Internetový obchod s dámskou módou a doplňky. Prodej sak, vest, overalů, bund, kraťas, sukní, halenek, kabátů, mikin, svetrů, cardiganů apod.