Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - oblečení - dámská a pánská konfekce.

Výroba - těhotenské oděvy - dámské, pánské a dětské oděvy trička, kalhoty, mikiny

Secondhand on line - zboží z Anglie. Největší nabídka v ČR. Internetový obchod, eshop, bazar: - dámské, pánské oblečení i nadměrné velikosti - dětské oblečení - dívčí, chlapecké - hračky.

Internetový obchod, eshop - Second hand, sekáč. Bazar s oblečením: - použité levné značkové oděvy z Anglie - tisíce kvalitních oděvů - second hand a outlet.

Svatební salon, studio Vysočina, Jemnice, Moravské Budějovice, Třešť, Želetava Služby: -půjčovna šatů - výběr z 80 druhů šatů různých střihů -organizace svatby na klíč -doplňky, bižuterie -spodní prádlo -parfémy -příprava nevěsty -stálý výprodej svatebních šatů.

Jsme jediným výrobcem péřových ozdob a metráží v České republice. Dodáváme velké množství dekoračního peří v mnoha druzích a sami peří zpracováváme do vlastních výrobků. Druhy dodáváme v následujících variantách: Pštrosí peří - různé typy metráží a ozdob, jednotlivé brky v mnoha kvalitách a délkách Krůtí a krocaní peří - zpracované do ...

Velkoobchod - společenské šaty taneční, večerní, na maturitní plesy - svatební šaty

Nadměrná kvalitní dámská a pánská móda, oblečení od 3XL do 8XL. Prodej a e-shop: - pánské a dámské oděvy v nadměrných velikostech 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL: - bundy - saka - kalhoty - sukně - halenky - košile - trika, trička - pyžama - jeans, jeansová móda - riflové vesty - teplákové kalhoty - bavlněné ...

Internetový obchod Svět modelů patří mezi nejvýznamnější e-shopy, působící v České i Slovenské republice, s širokým sortimentem modelů a hraček velkých světových značek za příznivé ceny. V rámci něho jsou Vám k dispozici tyto produkty: Sběratelské kovové modely - auta, motocykly, letadla, bojová technika, lodě, autobusy, traktory, pracovní ...

Prodej, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty na polonézu -šaty pro družičky -dámská obuv -spodní prádlo -pánské obleky -pánská obuv -košile, kravaty, regaty -bižuterie -snubní prsteny -veškerý doplňkový sortiment.

Svatební salon, půjčovna, služby: - svatební šaty - pánské obleky - svatební servis.

Eshop: - dámské a pánské spodní prádlo - dámské plavky - dámské a pánské sportovní oblečení - dámské a pánské noční i denní prádlo.

E-shop, návrh módy: - mikiny, trička, halenky - overaly, tepláky - limitované kolekce.

E - shop luxusní prádlo: - spodní prádlo - mikiny, trička - kalhoty, legíny - zn. Calvin Clein, Tommy Hilfinger - plavková móda

Obchodní dům: - pánské i dámské oděvy z kůže a kožešin - zimní bundy - plstěné klobouky TONAK - čepice - šité kloubouky - spodní prádlo - doplňky Možnost zakoupení dárkového poukazu.

Výroba a prodej: - kožichy z umělé kožešiny - kabelky z umělé kožešiny - kabáty.

Pletárna. Výroba-pletení: -pletené vrchní ošacení, svetry, vesty, halenky, služební svetry, svetry pro zájmovou činnost. Výroba: -dle návrhů a požadavků zákazníka. Sortiment je určen pro muže, ženy, děti i v nadměrných velikostech.

E-shop, eshop: - šály, šátky, čepice - rukavice - ponča - svetry - deštníky - kabelky.

Služby: - zakázkové dámské a pánské krejčovství - prodej hotových výrobků - půjčovna oděvů.

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Eshop, sklad: - dámská, pánská konfekce z přírodních materiálů - bambus, bio bavlna, konopí, len nebo vlna. Oblečení od evropských fair trade značek.

Eshop: - ručně tkané koberce - ručně tkané bačkory - ručně tkaný bytový textil (prostírání, potahy, ...) - ručně tkaná ponča - ručně tkané sítě - výrobky v plstěné vlny

Naše firma "Knitka" provozuje rodinný obchůdek, který byl založen s láskou a z lásky k poctivé ruční práci. Ručně vyrábíme především pletené, háčkované a šité módní a bytové doplňky pro děti i dospělé, drhané závěsy na květiny, náramky přátelství, vánoční a velikonoční dekorace a mnoho dalšího. Všechny naše vyráběné produkty naleznete na našem ...