Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Pletárna, výroba: - pánské a dámské pletené zboží - profesní a reklamní textil

Velkoobchod, outlet, velkosklad, e-shop, dodavatel: -oblečení -pánské, dámské, dětské, sportovní -bundy, mikiny, šaty, saka, tuniky, trička, kalhoty, rifle -sportovní obuv -opasky, šátky -bižuterie -spodní prádlo. Značky: -PUMA, Nike, Adidas, Fila, Kappa, Reebok, Customer Returns, Guess, Calvin Klein.

Modelové pletení, prodej: -šaty -sukně -svetry -halenky.

Výroba: -dámské a pánské flaušové kabáty, zimníky, paleta. Dovoz: -metrový textil z Itálie, flauše, vlnařské výrobky. Dodavatelská společnost pro velkoobchod, velkoodběratele.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Výroba, prodej: - textil - trička, mikiny - noční košile - sportovní oděvy

Prodej: -dámská móda -pánská móda -šaty, tuniky, sukně, kabelky -super ceny.

Malaobchod, e-shop: - těhotenská móda - dětské oblečení.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba, maloobchod, prodej: dámské oděvy, pronájem nebytových prostor

Módní boutique: -plesové a společenské šaty.

Výprodej zboží: -domácí potřeby -elektropříslušenství -sportovní potřeby -vánoční zboží -umělé květiny -hračky -nářadí -textil.

Prodej, maloobchod: -textilní zboží -bytový textil.

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.