Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Internetový obchod, e-shop: - drogerie, kosmetika - dámské, pánské, dětské oděvy - módní doplňky - sportovní potřeby.

Ottoberg, s.r.o. je obchod s oděvy, které nabízí na eshopu ale i na kamenné prodejně. V sortimentu mají jak dámské, tak i pánské oděvy.

Galatex je galanterie, která má pro své klienty: -látky -galanterie -punčochové zboží -vlna -kusový textil -opravy a šití oděvů

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, ...

Smart Textile, s.r.o. provozuje eshop: -pánské košile s nežehlivou úpravou -polokošile pro ženy a muže -trika s UV ochranou pro děti a ženy.

Výroba, internetový obchod, e-shop: - originální dámské, pánské a dětské oděvy.

Marivet, s.r.o. je maloobchod s dámskými oděvy.

Výroba, prodej: - oděvy (šaty, košila, saka) - uniformy - ubrusy, vlajky..atd

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Velkoobchod second hand. Jsme přímí dovozci použitého textilu z Velké Británie. Firma s tradicí od roku 1999. Second hand dětský, dámský, pánský a luxusní textil. Chlapecký a dívčí textil: -kalhoty, tepláky, jeans, bundičky, mikiny, svetry, sukně, trika, šortky, overaly, vesty, kraťasy, plavky jednodílné, leginka. Kojenecké oblečky, ...

Peas in Heart Design Studio s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej suvenýrů, dárkového zboží a textilu.

Mgr. Sylvie Zouharová Dyková provozuje salón první republiky, ve kterém se zaměřuje na tvorbu a půjčování oděvů, doplňků a replik.

MY TRENDY WARDROBE s.r.o. provozuje eshop se sortimentem dámského oblečení (šaty, halenky, sukně, mikiny a zimní bundy, zimní čepice a šály, vč.doplňků jako jsou pásky a náramky). Dále firma prodává kosmetiku k péči o pleť, jako jsou například peelingy a séra, krémy, tonika. Na svém eshopu umožňuje nákup dárkových tašek, svíček a vánočních ...

Butik, prodej, e-shop oblečení České ruční výroby, Polska, Turecka a Itálie (halenky, bundy, kalhoty, legíny, šaty, svetry, saka, vesty, kabáty, trička a další) Kosmetika - salon EN studio.

Módní butik se zaměřením prodej značkové módy. Zakoupíte u nás produkty značek Koralline, Leidiro, YaYa, Zerres nebo ConceptK.

Butik s dámskou módou, obuví a doplňky.

Jsme malý butik v centru krásného historického města Znojma.

Prodej, e-shop: - oblečení, oděvy (dámské, pánské, dětské) - vybavení pro bojové sporty - outdoor

Baletní, taneční potřeby na balet, step, zumbu, flamenco. Taneční boty.

Butik, ve kterém je možné zakoupit módu českých návrhářů a evropských etických značek. Sortiment zahrnuje autorské šperky, designové a módní doplňky, umělecké předměty, časopisy a knihy pro děti i dospělé.

Látky - eshop, metrový textil a dámské zakázkové krejčovství s více než 1500 druhů látek v obchodě v Břeclavi

Internetový obchod a kamenná prodejna s dámským oblečením. Prodáváme bundy, kabáty, košile, halenky, mikiny a tepláky včetně souprav, šaty, sukně a společenské šaty, svetry a módní doplňky.