Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy

Prodej bambusového zboží: - trička, tílka - spodní prádlo - ponožky - podkolenky - turbany na vlasy.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

E-shopu kreslíře a karikaturisty Martina Hrona - originální humorná trička, mikiny - společenské hry.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - oděvy - dámské a pánské - obuv - doplňky.

Krejčovství, výroba: - pánské a dámské oděvy - oděvy pro myslivce

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Prodej: - dámská konfekce z kolekce Heleny Bedrnové. Sídlo v Praze.

Výroba, prodej, e-shop - ručně pletená a háčkovaná móda

Prodej: - pánská a dámská konfekce ŠEVČÍK - obleky zn.ŠEVČÍK - saka společenské i sportovní - kalhoty společenské i sportovní - košile, kravaty, motýlky, spony - polokošile, svetry, mikiny - kabáty, bundy a další pánská móda - dámské šaty, sukně - kostýmky - halenky a další

Maloobchod, prodej: - textil - pánské oděvy - dámské oděvy.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Prodej usní. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kožených oděvů, kožichů (kožené oděvy, kožichy). Zakázkové šití: - kožená konfekce - dámské a pánské klasické oděvy - modelová kolekce pro náročné zákazníky - mladá móda, kalhoty, sukně, korzety. Služby: - šití kožených oděvů na zakázku - možnost výběru usní a barev - ...

Prodej: - pánské a dámské oděvy značky Gas jeans.

Prodej oblečení ve stylu vojenského letectví. Prodej dámského, pánského a dětského oblečení a doplňků.

Prodej, e-shop: - dámské kabelky - pánské tašky - cestovní tašky - batohy - peněženky - dětský sortiment - těhotenská móda.