Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba: -dámské oděvy -pracovní oděvy.

Autorizovaný dealer zboží značky H.I.S.. Nabídka jeansového zboží a doplňků této značky. Oficiální dealer zboží značky Triumph.

Výroba oděvů z kůže zaměřená na SRN.

Autorizovaný dovozce oblečení BRANDIT Fashion a prodejce army hodinek Luminox. Specializovaný obchod zaměřený na vintage oblečení Brandit a hodinky Luminox v army stylu.

Oděvní atelier Kirke. Originální modelová tvorba: -originální modely šité na míru -šití na zakázku v krátké dodací lhůtě -módní doplňky -originální šperky. Půjčování modelů a módních doplňků. Nabídka: -večerní a svatební šaty -kostýmy -halenky -kalhoty -kabáty -saka -doplňky -šperky. Vizážistika, stylistika, ...

Půjčovna svatebních šatů. Půjčujeme a prodáváme svatební a společenské šaty včetně veškerých doplňků. Pro muže půjčujeme a prodáváme pánské obleky, košile, kravaty, svatební plastrony. Pro děti společenské šaty a obleky, šaty pro drůžičky. K prodeji snubní a zásnubní prsteny, svatební oznámení, pánská a dámská obuv, spodní prádlo zn.Triumph.

Prodej nového dovozového textilu za nejnižší možné ceny. Výhodný nákup pro každého, pro velkoobchod další slevy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení interiérů restaurací, hotelů -ratanový nábytek -křesla -sedací soupravy -telefonní a květinové stolky -jídelní soupravy -předsíňové stěny -postele -noční stolky -zrcadla -police -prádelníky -dřevěné bytové doplňky z dálného východu -dřevěné sošky-dovoz Indonésie, ...

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Výroba oděvů: -textilní -kožené.

Aktivní zušlechťování textilií. Použitý textil (second hand): -maloobchod -velkoobchod. Výkup textilu-ceny dle kvality. Prodej čistících textilií.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy -prádlo -oděvní doplňky.

Maloobchod, prodej: -textil -oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil -oděvy.

Výroba: -povrchová úprava textilií speciálním praním -speciální efekty na jeans výrobcích.

Výroba, prodej: -pletené výrobky -textilní výrobky.

Internetový second hand Internetový second hand

Prodej - použitý textil Prodej - kosmetika Prodej - bižuterie Prodej - venkovní květiny

Internetový obchod - parfémy Internetový obchod - parfémy - dámské a pánské oděvy - spodní prádlo - sportovní potřeby Internetový obchod - sportovní potřeby Internetový obchod - dámské a pánské oděvy - spodní prádlo

Prodej - textil z VELKÉ BRITÁNIE Prodej - dětský textil z VELKÉ BRITÁNIE