Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Prodej: - dámské konfekce z kolekce Heleny Bedrnové. - poradenství s výběrem oblečení

Provozujeme internetový obchod s dámským oblečením. Prodáváme dámské oblečení a módu on-line. Nabízíme dámské svetry, šaty, tuniky, módu z Itálie. Prodej pletené a úpletové módy. Provozujeme velkoobchod dámského oblečení. Další služby: Platba kartou, Výdejní místo

Eclé fashion Maloobchod, prodej, půjčovna: - šaty svatební, plesové - večerní šaty - společenské kostýmky

Oprava obuvi, kabelek, tašek, kožených bund. Nabízíme broušení nožů, nůžek a výrobu klíčů. Zakázková výroba obuvi a tašek. Rychloopravna obuvi na počkání (oprava patníků, podrážek, výměna podpatků a zužování obuvi). Výměna zipů Prádelna a čistírna.

Prodej pleteného a froté oblečení.

Prodej - bižuterie - dámská obuv - deštníky DOPPLER, S.OLIVER - kabelky - dámské oděvy - oděvní doplňky - spodní prádlo

Prodej - šaty pro družičky - společenské a svatební šaty Svatební studio

Obchod s vlastní dámskou módou a doplňky, návrhy a šití na zakázku. Doprava, výměna i vrácení modelu zdarma. Zdrama zasíláme rovněž vzorky látek, použitých v aktuální kolekci. Móda, která vytváří intimní svět osobního luxusu

Výroba dětských i dospělých oděvů a kostýmů.

Prodej: - vaky na nošení dětí - těhotenská móda

Internetový prodej značkového jeansového oblečení a doplňků.

Prodej, maloobchod, e-shop: -svatební, plesové, společenské šaty

Výroba pletených a háčkovaných oděvů, ruční tvorba bytových doplňků.

Výroba a design originálního streetového oblečení a doplňků Escape Wear.

Svatební salon Půjčovna prodej - svatební šaty od zahraničních i českých firem - dámské společenské šaty v dlouhém i krátkém provedení - pánské obleky, včetně smokingů - košile, kravaty a motýlky - společenské šaty - závoje, kloboučky, rukavičky - bižuterie - kytičky do vlasů, čelenky.

Návrhy a realizace dobových filmových a divadelních kostýmů. Originální kabelky, tašky, doplňky a šperky z vlastní návrhářské dílny. Šperky, peněženky, pouzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kosmetické tašky, opasky a další drobnosti.

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Maloobchod s oděvy. Účetnictví a auditorské činnosti a revize.