Nakupujte dětské oblečení pro chlapce i dívky, od kojeneckého a batolecího oblečení a výbavy, po oblečení pro předškoláky a školáky. Vyberte si ze široké nabídky triček, bund, kalhot, mikin, bot a sportovního i volnočasového oblečení všech velikostí.

Velkoobchod: - švédské látkové pleny a potřeby pro maminky a malé děti Imse Vimse

Prodej - kojenecké zboží - dámské oděvy - pánské oděvy - kožené bundy - plesové šaty

Textilní ateliér E-shop: - dámská kolekce - pánská kolekce - doplňky

Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - obleky pro mládence - šaty pro družičky.

Společnost Textile House Czech Republic, s.r.o. provozuje širokou síť prodejen s výběrovým second hand zbožím. Naše provozovny Vám poskytnou pestrý výběr jak dámských, tak i dětských a pánských oděvů. Zakoupit u nás můžete kalhoty, mikiny, trička, sukně, saka, šaty nebo také obuv. Neváhejte nás tedy navštívit v některé naší pražské pobočce nebo i ...

Design oblečení z bavlněného úpletu. Každoročně nabízí dvě kolekce, pro jaro-léto a podzim-zima. Nabídka oblečení: - dětská, dámská a pánská trička - dětské, dámské a pánské pyžamo - bermudy - bavlněné šaty - tílka - overaly... a další.

Provozujeme e-shop s oblečením pro miminka, kojeneckým a dětským zbožím a s potřebami pro kojence.

-krejčovské práce a prodej hotových výrobků

Prodej dámské, pánské, dětské bundy

Úklidové práce: - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - čištění koberců a další. Pronájem, půjčovna: - stroje na čištění koberců a čalounění. Dětský bazárek, bazar. Prodej: - obnošené oblečení, textil.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a ...

E-shop. Prodej dětského zboží, české výrobky, kompletní sortiment. Produkty pouze od českých výrobců. Nabízíme dětské oblečení, kojenecké papučky, dětskou obuv, deky a zavinovačky, věci do kočárku a autosedačky a další.

Prodej: -oděvy, dětské, dámské, pánské -secondhand. Doplňkový sortiment. Nábytek. Bytové dopňky.

Nákupní galerie -dovoz ze zahraničí značkové oblečení pro děti

Prodej kojeneckého a dětského oblečení, Zejména Kojenecké body, kojenecké overaly, kojenecké zimní overaly, ložní prádlo, dívčí šaty, chlapecké košile, dívčí sukně Dívčí a chlapecké bundy, rifle, kalhoty, trička, čepice, ponožky, mikiny, pyžama, kraťasy, župany. Vše dovoz Anglie

Jsme E-shop s dámským, pánským a dětským módním oblečením, doplňky, obuví, spodním prádlem a kosmetikou. Pro náš obchod je typický velmi široký výběr značkových produktů, které pro vás neustále zlevňujeme! Značky: Armani, Calvin Klein, Carrera, Diesel, Guess, Lacoste, Levi’s, Puma, Versace a desítky dalších!

Jsme ryze česká firma, která vyrábí a prodává konopné oblečení, boty, doplňky i kosmetiku. Vyzkoušejte si výhody konopí, které dodává našim výrobkům specifické vlastnosti.

Prodej kojeneckého oblečení, kojeneckých potřeb, potřeb pro maminky, těhotenské módy, dětského nábytku, hraček, drogerie a pomůcek v domácnosti.

Nabízíme prodej módy pro celou rodinu prostřednictvím internetového obchodu. Veškeré zboží je také možno si prohlédnout a zakoupit na naší Pražské výdejně. Zaměřujeme se především na prodej dámského prádla a oblečení- nabízíme šaty, legíny, trička, topy, kabáty a další kousky. Veškeré oblečení pečlivě vybíráme od našich několika dodavatelů tak, ...

Prodej, e-shop: - hračky - dětské, kojenecké oblečení - kočárky - autosedačky.

Výroba, prodej, velkoobchodní prodej, maloobchodní prodej: -veškerá pletená móda -halenky, svetry, komplety. Maloobchodní prodej: -oděvy -nadměrné velikosti -pánské -dámské -plavky -spodní prádlo -bytový textil, záclony.

Maloobchod: - dětské, kojenecké oděvy.