Nakupujte dětské oblečení pro chlapce i dívky, od kojeneckého a batolecího oblečení a výbavy, po oblečení pro předškoláky a školáky. Vyberte si ze široké nabídky triček, bund, kalhot, mikin, bot a sportovního i volnočasového oblečení všech velikostí.

E-shop zaměřený na prodej děstkého zboží a inzerci. Dále nabízíme: - kočárky - autosedačky - kojenecké potřeby - odposlechy.

-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej, e-shop - dětské oblečení - potřeby pro miminka - hračky - dětský nábytek.

Komisní zboží - bazar - kojenecké zboží Prodej - kojenecké zboží

E-shop prodej dětského oblečení a potřeb pro kojence.

Firma Babiez, s. r. o. nabízí široký sortiment zboží pro těhotné maminky i jejich miminka až do věku 3 let. V prostoru 1000 m2 se nachází vše, na co si jen vzpomenete. Kočárky, autosedačky, lahvičky i dudlíčky a spousta dalších výrobků známých i méně známých značek, jako je například Concord, Avent, atd.

Velkoobchod a maloobchod: - oblečení z Itálie - italská drogerie.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské a dětské oblečení

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské, pánské, dětské a sportovní oblečení

Internetový prodej, eshop, e-shop: - dámské, dětské oblečení: - trička, mikiny, tuniky - rifle, kalhoty, legíny, tepláky - sukně, šaty - pyžama, noční košile - kšiltovky, šátky - punčochové zboží - bytový textil: - povlečení - ručníky.

Designový obchod s autorskou tvorbu českých návrhářů a designérů - dámské, pánské a dětské oblečení - bižuterie a doplňky.

Činnost: - rozvoj značek Twin-Set Simona Barbieri, Woolrich John Rich & Bros. a Antica Officina del Dr. Vranjes v České republice a na Slovensku

Internetový obchod, e-shop: - zboží českých výrobců: - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oděvy - spodní prádlo - hračky - dárková keramika.

Specializujeme se zejména na spolupráci se školami, se kterými měníme školní prostředí, vytváříme školního oblečení, ročenky, školní turnaje, apod.. Naší vizí je zmodernizovat školství.

Textilní výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - MaMi design: - dámské turecké kalhoty, kraťasy, trička, tílka, sukně, šaty - dětská pyžama, kalhoty, kraťasy, nákrčníky - deky - oděvy, oblečení: - dámské zboží - dětské a kojenecké zboží - ložní soupravy a deky - nadměrné oděvy - pánské ...

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a ...

Komisní prodej použitého textilu.

Maloobchod, prodej, dům módy: -oděvy (dámské, pánské, dětské) -obuv -módní doplňky, bižuterie. Pobočky: Brno Galerie Vaňkovka: -tel.: 543 550 511, po-so 9-21, ne 10-20 Brno OC Olympia: -tel.: 547 130 311, po-pá 10-21, so-ne 10-21.

Maloobchod, prodej: - dámské, pánské a dětské oděvy

Prodej: - pánské, dámské a dětské oděvy.

Obchodní dům: -módní oděvy -módní doplňky.

Prodej, maloobchod: -oděvy, oblečení.

Prodej: - oděvy - dámské a pánské - obuv - doplňky.