Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej, e-shop: - látky - metráž - galanterie

Prodej, e-shop: - batohy - kabelky - kufry - peněženky - deštníky - školní batohy a aktovky

XL, XXL nebo XXXXL, jsme tu právě pro Vás. Grandine nabízí módu pro ženy, které sice nemají ideální míry modelek, ale přesto chtějí mít šatník elegantní i hravý, moderní i laskavý, originální i kvalitní. Prostě jsme tu pro vás, které se rády cítíte dobře i se svými kily navíc

Výroba, prodej: - kožená galanterie - textil, oděvy

Velkoobchod: - metrový bytový textil - bytové doplňky

Internetový obchod, e-shop: - značkové dámské, pánské a dětské oděvy - kabelky.

Internetový obchod, e-shop: - pletací příze - jehlice, háčky.

Velkoobchod s orientálním zbožím. Největší dovozce tradičního zboží z Indie, Indonésie a Číny do České republiky. Nabízený sortiment: Vonné tyčinky, vonné františky, aroma lampy, feng-shui, feng-šuej, lapače snů, zvonkohry Parfémy Shirley May, Alta Moda, Lotus Valley, Dales and Dunes Dřevěné sochy a figurky z Indonésie a Thajska ...

Výroba z koženky: -kožená galenterie - materiál koženka: -řemeny, opasky -nákupní kabely -pánské, studentské aktovky -pracovní tašky -obaly na zbraně -obaly na pruty -diplomatky, reklamní předměty.

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - látky, látek

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej, eshop: - luxusní dámské, pánské župany - ručníky - osušky Soft Cotton.

Prodej: - dámská, pánská a dětská obuv - dámská obuv JOE SANCHEZ - punčochové zboží - ponožky - kožené pásky - peněženky - pouzdra na opasek - dámské prádlo.

Firma Obuv-Trendy Bečvářová Vám nabízí:trendy obuv, boty, ručně šité kožené sandály, dámské, pánské a dětské boty, náramky, náhrdelníky dámské kabelky, tašky, dámské a pánské peněženky, Sortiment neustále obnovujeme a doplňujeme. OBUV-TRENDY -nákup krásného, luxusního zboží od známých i méně známých módních návrhářů za dostupné ceny.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožené zboží -kožená galanterie -spotřební zboží.

LIBREatelier se zabývá tvorbou a zakázkovou výrobou módních doplňků z kůže. Sandále, opasky, řemínky k hodinkám, peněženky, opaskové přezky, kabely, pouzdra na mobil, messengery apod.

Zpracování pravých kožešin . Výroba konfekce i galanterie . Dostupné výrobky - bambule, čepice dámské i pánské, čelenky, šály, límce, rukavice - palčáky, stélky do bot, vesty, předložky - skopovice i divočina .Zakázková výroba. Kožešnictví.

Vyroba, prodej, e-shop - kožené výrobky - opasky - uzdečky, poprsáky, ohlávky, otěže, koncovky k otěžím - obojky, vodítka.

Maloobchod, prodej: - galanterie - nitě, krajky, stuhy.

Služby: - krejčovství - šití oděvů - opravy a úpravy oděvů - výroba, prodej prošívané deky, polštáře Prodej: - látky - galanteri - šperky Provozovna Plzeň: Bezručova 186/32 tel.: 724 110 696, 603 746 820