Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej: -postele a matrace pro zdravý spánek -vlněné přikrývky z ovčí vlny.

Truhlářství a čalounictví. Výroba: -židle stoly kuchyně schody dveře -čalouněný nábytek na zakázku -repliky nábytku -matrace -potahování dveří a knoflíků -truhlářská. Oprava a renovace: -čalouněného nábytku. Prodej: -potahové látky a molitany-objednávka.

Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Maloobchod, prodej: -dámská, pánská, dětská obuv -ponožky a punčochové zboží -ucelený sortiment výrobků na ošetřování obuvi -kožené a textilní galanterie.

Služby: -oblečení z Nepálu a Indie, šité přímo pro naší firmu -nábytek a bytové doplňky v koloniálním stylu -ručně malované kožené kabelky a peněženky -košile, kurty, kalhoty, halenky, šaty, svetry, sukně, šátky, trička, bundy, tašky všech barev a velikostí -bižuterii, stříbrné šperky, lampiony, fotoalba a notýsky z ručně vyrobeného papíru, ...

Výroba a prodej: -výšivky -strojové vyšívání.

Výroba: -lůžkoviny pro hotely -ložní prádlo -povlečení -ubrusy -froté výrobky. Prodej: -vybavení hotelů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Dovoz, prodej: -dodávání látek z Evropy od krajek až po hedvábí -bezkonkurenční cena a kvalita.

Velkoobchod: -kompletní sortiment metrového textilu.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -kožená galanterie.

Velkoobchod, prodej: -široký sortiment punčochového zboží -silonové zboží -ponožky -dětské punčocháče.

Prodej, servis: -šicí stroje, příslušenství, náhradní díly -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej, servis záruční i pozáruční: -šicí a vyšívací stroje domácí i průmyslové -náhradní díly k šicím strojům -textilní galanterie -nitě, knoflíky, zipy, jehly -krejčovské nůžky -žehlicí technika -krejčovské panny. Opravy: -domácí i průmyslové šicí stroje všech značek.

Výroba: -ložní textilní výrobky -dětské přikrývky -dětské deky -péřové přikrývky.

Maloobchod, prodej: -kožené zboží -obuv AZALÉIA.

Velkoobchod, prodej: -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: -největší výběr látek na vrchní i společenské oblečení.

Výroba: -válendy, letiště, matrace, dvoulůžka. Opravy: -čalouněný nábytek a dveře. Prodej: -molitan o síle 1 až 10 cm** -potahové látky -pružinové a molitanové matrace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Maloobchod, prodej: -anglická a italská móda -nejnovější módní trendy -široká nabídka slunečních brýlí -bižuterie, stříbro -kožené jarní kabátky, kabelky, obuv. Stálá prodejní expozice obrazů známých autorů.

Výroba, velkoobchod, prodej: -ložní zboží, lůžkoviny -prostěradla, povlečení bavlna krep, flanel -prošívané deky, kuličkové polštáře -textilní metráž.