Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Pronájem: -prodejní a kancelářské prostory. Prodej: -konfekce -spodní prádlo -Kenvelo -móda mladých -bytový textil -metrový textil -a další...

Výroba - potřeby pro kadeřníky kapsy na potřeby - kožená galanterie - číšnické fleky E-shop - kožená galanterie -výroba kožené galanterie -čalounění ve vojenské výrobě

Prodej luxusních kabelek, přímý dovozce italských kabelek.

Prodej, eshop: - kožené aktovky, kožené batohy, batohy na notebook, kožené peněženky a kasírky, cestovní tašky z buvolí a hovězí kůže, spisovky, tašky na notebook, nákupní tašky na kolečkách, batohy na kolečkách, kožené dámské kabelky, dámské kabelky a aktovky na notebook, plážové a sportovní tašky, pánské aktovky na notebook

Prodej dětské oblečení: - spodní prádlo - pyžama, noční košilky - trička - mikiny - tepláky, teplákové soupravy - ponožky, punčocháče - batohy, tašky přes rameno - peněženky, sponky - dětská obuv, gumáky, jarmilky, papuče, capáčky.

Výroba, šití, prodej: - vlajky celého světa, měst, obcí a krajů, firemní, sportovní kluby - prapory - erby.

Sedlář, brašnář, obuvník Oprava: - obuv - tašky, kabelky, aktovky, pouzdra - veškerá kožená galanterie.

Dámská a pánská móda, prodejny Praha Galerie Harfa, Olomouc, Prostějov. Modní poradenství.

Výroba: - kožená galanterie Sedlářství.

Maloobchod: - textil - galanterie.

Výroba lněných, pololněných a bavlněných tkanin: - stolní a ložní lněné soupravy - ubrusy, utěrky. Damaškové ubrusy a ubrousky - ubrusy a ubrousky s ažurovými stehy, s ručním výtahem přízí.

Maloobchod, prodej: - drobná galanterie - knoflíky - patentky - kravatové spony - spony na šátky - pletací jehlice - strojové jehly - špendlíky - zdrhovadla - zipy - krajky - nášivky. Práce: - obšívání knoflíků na zakázku.

Maloobchod: -obuv -kožená galanterie.

Výroba: -kožená galanterie: - aktovky - batohy - cestovní tašky - etue - kabelky - ledvinky, - přívěšky na klíče. Dodávky řemenů na akoredony a harmoniky.

Prodej: -100% savé čistící textilie, čistící hadry -punčochové zboží Náš textil na čištění je vhodný pro všechny, kteří pracují s oleji, mastnotami a ostatními ropnými produkty. Čistící textilie nebo-li čistící hadry jsou vyrobeny ze 100% savých materiálů. Jsou určeny širokému okruhu zákazníků pro běžnou potřebu, čištění rukou, strojních ...

Výroba, šití, prodej: - kožené oděvy. Maloobchod: - kožešnictví - kožichy z přírodních materiálů - kožešinové doplňky - kožené doplňky - kožené boty - kožená značková obuv RIEKER - kožená značková obuv TAMARIS.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - cestovní a sportovní zavazadla - kufry - cestovní, oblekové a kosmetické kabely - sportovní batohy - pánské a dámské aktovky - atache kufry - příruční tašky - kabelky.

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Prodej: - kožená galanterie: - kabelky - peněženky - batohy - cestovní tašky - rukavice - kufry - opasky.

Prodej: - kožené oděvy.

Prodej: - kožená galanterie (kabelky, peněženky, aktovky, cestovní tašky).