Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej a výroba pravých a umělých vlasů a příčesků. Šití opon, horizonrů, šál a závěsů pro kulturní a sportovní účely.

Výroba přízí a pletenin Příze Zátažné pleteniny Fyziologické a termoregulační pleteniny Antistatické pleteniny Antibakteriální pleteniny Nehořlavé a ohnivzdorné pleteniny Pleteniny s vysokou viditelností Lůžkoviny Ploché límce a lemy Výrobní závod Skuteč SINTEX, a.s. Heydukova 396 539 73 Skuteč +420 469 350 176

Velkoobchod: -koberce, textil, kusového textilu a galanterie.

- maloobchod - prodej - galanterie - punčochové zboží - kusový textil - bytový textil - polštáře - přikrývky - matracové chrániče - deky - ložní povlečení - ručníky - osušky - ubrusy - záclony - matrace - rošty - koberce - linolea Pokládka podlahových krytin.

Maloobchodní síť prodejen s nabídkou nejširšího sortimentu: - textilní zboží - pletené zboží - prádlo - punčochové výrobky - textilní galanterie - koberce - záclony - podlahové krytiny - ložní zboží do bytů, rodinných domků, chat a penziónů, ale i pro vybavení interiérů bank, hotelů, úřadů a škol.

Prodej: - bytový textil - galanterie -ponožkového a punčochového zboží Vybavení interiérů - pokládka podlahových krytin

Velkoobchod, maloobchod, diskont, prodej, kompletní nabídka: - bytový textil - kusový textil - prostírání, ubrusy - kapesníky - lůžkoviny, ložní soupravy, prostěradla - metráž - sypkoviny - tkaniny plášťové, flauš - textilní galanterie kompletní - kojenecké, dětské, pánské, dámské pletené vrchní ošacení i prádlo. - ...

Prodej, maloobchod: - koberce - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - látky, metráž, metrový textil - záclony - záclonové tyče.

Výroba bavlněných přízí: - vyšívací příze - stálobarevné příze na vyšívání se vyrábějí v široké škále barev - v uni provedení je to přes 150 barev - v provedení ombré 30 barev u všech barev tohoto sortimentu garance na stálost v praní do 90 °C. - háčkovací příze - Kordonety - látací příze návin na karetkách po 25 m. sortiment barev ...

Prodej - kožené doplňky Prodej - kožené a kožešinové oděvy

Výroba: - pletené rukavice - netkaný textil. Pletařský závod. Obchodní činnost.

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba a prodej šátků na nošení dětí, nosítek Alpino, nosítek Mei Tai, sedací vaky POOf, fleecové kapsy na šátek a ponča pro maminky šátkonosičky. Velký výběr šátků na nošení dětí. Nabízíme tkané, elastické, elastické s kapsou, kanafasové, saténové. Velkoobchod-maloobchod.

Prodáváme dámské modní doplňky jako jsou kabelky, hodinky, náramky, náhrdelníky, bižuterie, plesová psaníčka a další

Výroba: -příze. Spřádání textilních vláken: -mykaným, poločesaným, předenoskaným způsobem -další možná úprava -soukání s elektronickým čištěním -skaní -sdružování -motání -počesávání -paření příze dle požadavků zákazníka.

La bella strega již od roku 1990 vyrábí kožené bundy, pláště, kalhoty, šaty, kostýmy a doplňky z kvalitních italských usní. Do kůže spolehlivě a kvalitně oblékáme dámy i pány všech výšek i obvodů. Vytváříme originální modely i malé série pro luxusní butiky. Vyhovíme i individuálním přáním našich zákazníků. Kožené bundy od nás mohou být v jakékoliv ...

Tkalcovna. Zpracování: - 80% příze ze střížových vláken. - 20% filamentové příze. Výroba: - technických, bytových tkanin a tkaniny pro moderní ošacení z bavlny, viskózy, polyesteru, polyamidu a jejich směsí. Technické tkaniny: - pro smirková plátna - pro transérový, inject, rotační tisk - pro membrány - určené k ...

Výroba - brašnářského zboží - tašky na vzorky - pouzdra na lyže - brašny na lyžáky - rybářská pouzdra - pásky na lyže

Loužil Store Eshop Loužil Store se zabývá prodejem plyšových hraček, příslušenství mobilních telefonů, modních doplňků a sběratelských figurek.

Výroba, prodej: - ručně malovaná trička, malovaná trika - batikovaná trika - malované tašky - dětské tašky - bambulkové šály, šálky. Stavební práce. Zateplování budovy, fasády. Pokládka obkladů a dlažeb, obklady a dlažby. Sádrokartonářské práce - sádrokartony, sádrokartonové příčky.