Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba: -ponožky, ponožka. -punčochové kalhoty.

Společnost CLIPET s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem potahových látek. Nabízíme také dekorační látky a galanterii. Sortiment je vhodný pro čalouníky, výrobce nábytku, dekoratéry a architekty bytových interiérů. Zboží zasíláme poštou nebo osobně rozvážíme. Velkoobchod, prodej: - potahové látky - dekorační látky - galanterie - ...

Produkty z oblasti módního návrhářství: - dámské originální doplňky - výrobky z ručně šité kůže, přírodních materiálů - precizní propracování

Výroba: -kabelky, peněženky, pouzdra, pochvy na nože, vše pouze z pravé kůže. -kožené řemínky, měšce, kapsičky používáme kůži vepřovici, náhrdelníky, kulaté řemínky -kovové keltské symboly a draci, naušnice, kříže, znamení horoskopu, zvířátka, zbraně, helmice -miniatury historické zbraně.

Salon: - svatební šaty a doplňky - bolerka, rukavičky, skleničky - podvazky, obuv, oznámení - bižuterie, spodní prádlo apod.

Řemeslný ateliér. Prodej a zakázková výroba koženého zboží, cedulí, dekorativních poutačů, soch a plecháčků. Broušení nožů a nůžek.

Prodej ponožek a punčochového zboží od českých výrobců.

Výroba dámského punčochového zboží.

Výroba: - bavlněné ponožky: - dámské - pánské - dětské - zdravotní ponožky.

E-shop s kabelkami a oblečením. Výroba kabelek a šití oblečení na míru.

Maloobchodní prodej: -barvy, laky, chemie -kosmetika, parfumerie -galanterie -zdravotnické zboží -papír -školní potřeby -hračky -dárkové zboží.

Prodej: -přízí na ponožky a punčochy -tkalcovské PAD příze. Zprostředkování prodeje a koupě: -použité ponožkové pletací stroje a dokončovací stroje. Prodej: -náhradní díly na pletací stroje UNIPLET -pletací příze -soukací stroje pro soukání, sdružování a vysrážení pletacích přízí -manuální žehlící stůl přes poloautomatické fixační ...

E-shop s módním oblečením. Prodáváme dámské, pánské a dětské oblečení z české i slovenské tvorby. Možnost zakoupení doplňků - kabelky, batohy, peněženky apod.

Textilní výroba pro pohřební služby a ústavy - výroba čalounění do rakví všech typů polštářky šerpy dečky jednorázové vaky tašky na urny

BLACK CHILLI vyrábí dámské a pánské kožené peněženky různých stylů a provedení v závislosti na použití. V sortimentu můžete naleznout například i produkty jako jsou přívěšky nebo pouzdro na diabetické pero.

Maloobchod, prodej: -galanterie -textil

Prodej, e-shop. -specializovaný internetový obchod -nadměrná obuv dámská, pánské nadměrné boty -sportovní, společenské, trekingové, vycházkové, letní, zimní i domácí obuv -ponožky -péče o obuv -kabelky, batohy.

Příze pro pletené a háčkované výrobky

Dámskou a pánskou obuv značek Rieker, Tamaris, Marco Tozzi, Jana a pod. a také dětskou obuv zakoupíte v některé z prodejen firmy OBUV SVOBODA s.r.o. Námi prodávaný sortiment navíc zahrnuje nejen značkovou a sportovní obuv, ale také koženou galanterii, punčochové zboží a kosmetiku na ošetření obuvi.

Kvalitní a pohodlnou letní, zimní i podzimní dámskou, pánskou a dětskou obuv zakoupíte v některé z prodejen firmy OBUV SVOBODA s.r.o. Námi prodávaný sortiment navíc zahrnuje nejen značkovou a sportovní obuv, ale také koženou galanterii, punčochové zboží a kosmetiku na ošetření obuvi. Rádi Vás uvítáme v některé z našich prodejen, a to na ...

Výroba, prodej, e-shop: -ponožky, ponožka -dětské slabé elastik, kotníčkové alastik, akrylové -dámské, pánské slabé elastik, kotníčkové alastik, akrylové, slabé vycházkové, nadkotníčkové, pracovní, froté sportovní -reklamní dle navrženého loga.

Výroba, prodej: -kožená galanterie.

E-shop: -internetový obchod netradičních peněženek a doplňků -peněženky.

Eshop s metráží - teplakovina, úplety Prodej metrového textilu, látek přes internet. Nabízíme teplákovinu, úplety, náplety, softshell, pleteniny, vzorované látky, galanterii a další. Navštivte e-shop s metráží, kde je bohatá nabídka krásných vzorů.