Pokrývka hlavy je důležité v zimě i létě. Pořiďte si proto do své skříně moderní slaměné klobouky, textilní čepice, pletené čepice, čepice s kšiltem, baseballové čepky, zimní kulichy a elegantní klobouky. Nezapomeňte ani na rukavice, šály a šátky.

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -australské oilskinové oblečení - bundy, kabáty, vesty, trička, klobouky.

Pobočka Prodej, maloobchod: - kůže, kožešiny, kabáty. Výroba, prodej - oděvy z kůže, kožešin, veluru a jejich imitací.

Export, import. Výroba a prodej kloboučnických výrobků a módníchdoplňků: - klobouky, čepice a oděvní doplňky. Výroba kloboučnických výrobků. Výroba ostatních oděvních doplňků z textilního materiálu (nárameníky, límečky, kravaty, ap.)

Brašnářství. Prodej: -dámské, pánské kabelky, etuí, aktovky opasky -kožené montérské brašny -pracovní kožené opasky.

Prodáváme kvalitní české ručně pletené výrobky. Výrobky jako jsou pletené čepice pro děti, dámské pletené čepice, dámské ručně pletené ponča. Bílé a barevné pončo ze 100% akrylu ve velikostech 34-44. Pánské pletené čepice.

Výroba, šití: -kožené pánské a dámské vycházkové rukavice. Prodej: -sportovní textilní rukavice -dětské textilní rukavice.

Victoria´s secret: - spodní prádlo (podprsenky, kalhotky, korzety, noční košilky, pyžama, župany) - oblečení (trička, tílka, nátělníky) - doplňky (kabelky, šály, čepice, pantofle).

Věnujeme se komplexní obchodní činnosti především v těchto oborech: - textilní galanterie v celé její šíři (krajky, knoflíky, kovová galanterie, nitě, zipy, stuhy, nůžky, prýmky) - výtvarné potřeby (bižuterní komponenty, korálky, hot fix kamínky, smaltování, pletení košíků) - bytový textil - módní a oděvní doplňky ...

Stoletá tradice rukodělné výroby a dokonalého řemesla. Ruční potisk hedvábí. Výroba: - šátky - kravaty - kapesníčky - šálky - motiv na přání zákazníka. Originální a hodnotný dárek s vyjímečností ruční práce pro vašeho obchodního partnera. Vlastníme licenci na motivy Alfonse Muchy.

Šití, výroba, prodej: -oděvy dámské i pánské -oděvní doplňky z vamberské krajky.

Prodejna a půjčovna tanečních potřeb se specializací na flamenco: - flamenková obuv - flamenkové sukně a šaty - vějíře - kastaněty - CD, DVD - naušnice, ozdoby do vlasů a jiné doplňky - didaktický materiál - cajóny - šátky a mantóny.

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Háčkované čepičky a kloboučky na míru, prodej pletacích a háčkovacích přízí výrobců Schoeller, SMC select, Austermann, Schachenmayr, Anchor, Vlnap a Elian, galanterie.

Prodej, eshop: -pánské a dámské oblečení -obuv, žabky -kabelky, tašky a doplňky -župany, pyžama -čepice. Značky: Diesel O´neill Pepe Jeans Poolman Replay.

Prodej: - paruky z USA od firem Alan Thomas Designs a Jon Renau - klobouky od českých firem Tonak, Karpet, Jircha Art a Anytra - šály, šátky, kabelky a různé módní doplňky.

Eshop, prodejna: -odeslání zboží ještě v den objednávky. Sortiment: -čepice, halenky, kabáty, jarní bundy, zimní bundy, košile, kostýmy, noční prádlo, plavky, prádlo, župany -pánské prádlo spodní i noční.

Výroba, prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - klobouky, barety, čepice, kšiltovky - bižuterie, šperky, náhrdelníky, náramky, náušnice, přívěsky - minerály.

Velkoobchod, dodávka, prodej: - italská značka TOO LATE - designové silikonové hodinky - peněženky - pásky - USB - FUROSHIKI šátky.

Internetový obchod s patentovanými čepicemi s LED diodami umístěnými ve štítku čepice Lucifer cap.

Sídlo firmy. Prodejna : GOBI Kašmír, V Jámě 3, 110 00 Praha 1 tel.: 224 162 191 Prodej kašmíru, pletených oděvů, tkaných oděvů, doplňků, dek, přikrývek, šál, čepic, rukavic a doplňků ze 100% kašmíru.

Zakázková výroba, opravy: -dámské klobouky a čepice. Šití dámského spodního prádla.