Pokrývka hlavy je důležité v zimě i létě. Pořiďte si proto do své skříně moderní slaměné klobouky, textilní čepice, pletené čepice, čepice s kšiltem, baseballové čepky, zimní kulichy a elegantní klobouky. Nezapomeňte ani na rukavice, šály a šátky.

Prodej výrobků od handicapovaných osob a seniorů: - prodej sortimentu od dodavatelů i chráněné dílny

Maloobchod, prodej: -dámské, pánské oděvy -textilní výrobky, textil, oděvy -doplňky.

Výroba, prodej, e-shop: - bekovky - čepice - klobouky - kšiltovky, čelenky

Ruční výroba kožených a dřevěných předmětů: - tašky - klobouky - spony - boty - dýmky - pouzdra a příslušenství k dýmkám - bubny.

E-shop: - oděvy IMA - dětské oblečení - těhotenské oblečení - nadměrné velikosti a klobouky

Jsme jediným výrobcem péřových ozdob a metráží v České republice. Dodáváme velké množství dekoračního peří v mnoha druzích a sami peří zpracováváme do vlastních výrobků. Druhy dodáváme v následujících variantách: Pštrosí peří - různé typy metráží a ozdob, jednotlivé brky v mnoha kvalitách a délkách Krůtí a krocaní peří - zpracované do ...

Velkoobchod, prodej: -pokrývky hlavy, klobouky -módní doplňky. Sklad: Nádražní 5, 602 00 Brno Maloobchod: -pokrývky hlavy -módní doplňky. Obchodní dům: -pasáž Omega, OC Omega.

Výroba a prodej strojově pletených doplňků, zejména čepic, čelenek a šál, na zakázku zhotovujeme i ručně pletené nebo háčkované čepice, kloboučky, kukly, apod.

Maloobchod, prodej: - módní doplňky - textil

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Obchod s tradicí od roku 1998. Nabízí široký sortiment textilní galanterie - nití, knoflíků, zdrhovadel, krejčovských potřeb, pletacích přízí, jehlic, háčků, bavlnek, krajek, rukavic, čepic, šátků atd., ponožek - VOXX, zdravotních, společenských a punčochového zboží. Snažíme se vyjít vstříc všem zákazníkům. Čeká na vás příjemný a ochotný ...

Prodej plážových tašek, kabelek, psaníček, batohů, kašmírových šál a mnoha dalších módních doplňků pro ženy.

Teknoshop Spiralshop je originální internetový obchod s oblečením ve stylech tekno, freetekno, dnb, streeatwear, hardcore tekno, tribe. Nabízíme kvalitní panské a dámské tekno trička a tekno mikiny. Nabízíme také pánské a dámské jarní a zimní bundy, kalhoty a šortky, batohy, kšiltovky, kulichy, peněženky, roztahováky, pásky ledvinky a kabelky, ...

Výroba, prodej: - oděvní doplňky - šle (dětské, pánské - klasické, luxusní, speciální) - textilní opasky - klipsny, zkracovače.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské oděvy - obuv - doplňky.

Společnost LOGOTEX s.r.o. se již od roku 2000 specializuje na výrobu a distribuci originálních módních doplňků jako jsou pánské kravaty, šátky, motýlky, dámské šály, kapesníčky a také deštníky. Naše zakázková výroba kravat vhodná jak pro soukromé osoby, kluby, firmy ale i státní instituce. Naleznete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

E-shop - ruční originální výrobky - šály a šátky.

Společnost Opatex, s.r.o. je dovozcem a velkoobchodním prodejcem použitého textilu. Denně dovážíme asi 50 tun netříděného textilu ze zemí EU ale i z dalších zemí. Toto zboží dále třídíme na vlastní modernizované třídící lince v areálu naší firmy. Na český trh nabízíme pouze první jakost tříděného second hand zboží. Sídlo společnosti naleznete v ...

Modistka Daniela Veselá se specializuje na ruční výrobu všech druhů dámských klobouků na míru z tradičních materiálů. Vyrobíme pro Vás originální klobouk přesně podle Vašich představ či příležitosti. Náš kamenný obchod najdete na Praze 7, ulice Milady Horákové. Ruční výroba, šití, prodej, internetový obchod, e-shop: - dámské klobouky - ...

Výroba, distribuce: - textil, oděvní doplňky. Dovoz, import: - luxusní oděvní doplňky z Nepálu (šály, výrobky z jačí vlny...).

Síť obchodů. Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

E-shop: - čelenky pro děti - módní doplňky - fotorekvizity - fotopozadí

E-shop Galamodino nabízí kvalitní pánské košile a doplňky. Společenské oblečení - kravaty, motýlky, šle, svatební vesty, manžetové knoflíčky a mnoho dalších doplňků.

Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.