V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
Pohodlný nákup dámské a pánské kožené obuvi v eshopu boty-obuv-wawel. Široký výběr obuvi od Evropských výrobců. Firma Wawel s.r.o. Zlín má více než 20-letou historii, připravuej do aktuální sezóny vždy kolekci více než 100 modelů bot. Rychlé vyžízení objednávky, následující pracovní den po jejím přijetí. Samozřejmostí je bezplatná výměna nesprávně ...
Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
Prodáváme obuv, kožené doplňky a oblečení pod naší značkou Zlatar. Zaměřujeme se na přírodní materiály a kvalitu. Zboží vyrábíme pouze v česku.

Kamenná prodejna, e-shop: - zdravotní pantofle - zdravotní dětské boty, obuv - školní batohy - kožené peněženky.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - pánské, dámské, dětské tenisky - pánské, dámské oděvy.

Eshop -kosmetika -drogerie -školní potřeby -dětské oblečení -dámská a pánská móda -dámská, pánská, dětská obuv -knihy -hry -hračky -domácí potřeby.

Internetový obchod, e-shop: - dámské, pánské oděvy - obuv - doplňky.

Velkoobchod obuvi - dámská kožená obuv celoroční, společenská i vycházková, letní i zimní.

Internetový obchod, e-shop: - pracovní obuv - sportovní obuv PRESTIGE - holínky.

Prodej, internetový obchod, e-shop: - baletní špičky, piškoty - taneční obuv (jazz, step, latina, flamenco) - taneční oděvy, trikoty, doplňky.

Maloobchod, kamenná prodejna: - dětské oděvy, obuv, doplňky.

Prodej: -dámská, pánská dětská obuv -myslivecké, rybářské boty a holinky.

Výroba, prodej, e-shop: -dětské bačkory, pánská, dámská domácí obuv -zateplené - chlupáče, pantofle -obuv, boty -pánské zdravotní -zdravotně nezávadné.

Prodej: - zimní obuv z ovčí vlny

E - shop: - sportovní obuv - oblečení - batohy, tašky - spacáky, stany - lyžařské a cyklistické vybavení - doplňky

Prodej dětských bot, české i zahraniční značky. Více než 3000 párů skladem.

Prodej zdravotní obuvi: - dětská - dámská - pánská - pracovní

Společnost Opatex, s.r.o. je dovozcem a velkoobchodním prodejcem použitého textilu. Denně dovážíme asi 50 tun netříděného textilu ze zemí EU ale i z dalších zemí. Toto zboží dále třídíme na vlastní modernizované třídící lince v areálu naší firmy. Na český trh nabízíme pouze první jakost tříděného second hand zboží. Sídlo společnosti naleznete v ...

Internetový obchod, e-shop: - dámská móda - obuv.

E-shop - svatební dekorace - svatební boty - svatební závoje.

Internetový obchod, prodej: -obuvi -ochranné pracovní oděvy -pracovní rukavice -drogistické zboží pro podniky. Šití na zakázku.

Výrobce obuvnických komponentů. Vlastní výroba forem. Vlastní CNC-centrum a slévárna. Jsme schopni produkovat až tisíce párů denně.

Dovozce nosítek Fidella. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nosítka pro děti na přezky, na zavázání - šátky pro novorozence i starší děti - Barefoot obuv - celoroční obuv, přezůvky, cvičky - EKO kosmetika - hračky. Možnost zapůjčení nosítka či šátku.

E-shop: - bytový textil - ložní prádlo - dětská obuv - hry, hračky - kapsáře do školky