V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
Pohodlný nákup dámské a pánské kožené obuvi v eshopu boty-obuv-wawel. Široký výběr obuvi od Evropských výrobců. Firma Wawel s.r.o. Zlín má více než 20-letou historii, připravuej do aktuální sezóny vždy kolekci více než 100 modelů bot. Rychlé vyžízení objednávky, následující pracovní den po jejím přijetí. Samozřejmostí je bezplatná výměna nesprávně ...
Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Prodej modních italských lodiček.

Prodej, maloobchod, e-shop: - sportovní oblečení - dámské oblečení - pánské oblečení - dětské oblečení - obuv

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Maloobchod, prodej: - pánská obuv - dámská obuv - dětská obuv - tkaničky, šněrovadla.

Výroba, prodej: -ohřívací papučky - z měkkého, hřejivého fleece, naplněné přírodním materiálem (různé druhy semínek) a bylinkami (levandule, máta apod.) -obuv: -pracovní -outdoorová -sportovní -dětská -lovecká.

Koželužna. Výroba usní: - hovězinových kůží - vepřovicových kůží - jiných (kozina, teletina, pštros) Usně vyrábíme v provedení: - oděvní - galanterní - obuvnické - čalounické . Výroba štěpenky s úpravou i bez úpravy. Usně v různých barvách a síle dle požadavků zákazníka.

P-SERVIS Výroba, prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv -čistící prostředky.

Maloobchod, prodej, e-shop: -obuv -galanterie Prodejny: -Karlovy Vary, Sokolovská 58 tel.776387602 -Karlovy Vary, T.G.Masaryka 3 tel.775387602 -Karlovy Vary, Vřídelní 1 tel.775187602 -Karlovy Vary, Krále Jiřího 37 tel.775287602 - OC Varyáda Interspar kpt.Jaroše 31, 36008 Karlovy Vary Tel.: 359 572 305 Mob.: 777 552 ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -ochrana zraku, sluchu, dechu, hlavy -pracovní rukavice, oděvy -pracovní obuvi -drogerie. Sídlo: -Fryšták 76316, 6.května 38.

DOZODO e-shop s obuví - zdravotní domácí obuv - korkové pantofle korkáče, fusbet, pro dospělé, děti - korkové sandále - dětské oblečení pro volný čas

Distribuce obuvi- dětské, dámské, zdravotní a pracovní.

Prodej, e-shop. -značkové oblečení.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení a obuv - hračky a dekorace.

Oprava obuvi, kabelek, tašek, kožených bund. Nabízíme broušení nožů, nůžek a výrobu klíčů. Zakázková výroba obuvi a tašek. Rychloopravna obuvi na počkání (oprava patníků, podrážek, výměna podpatků a zužování obuvi). Výměna zipů Prádelna a čistírna.

Výhradní zastoupení: - obuv zn. Florett

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - dětské boty - dětské capačky a bačkůrky. - dětská domácí obuv - dětská pyžama a spodní prádlo - dětské ponožky a punčochy.

Internetový obchodní dům. Prodej: -značkové výrobky přes Internet. Výdejní místo HDS Brno: -Bidláky 20 639 00 Brno tel.: 577 055 721 (pouze pro informace ohledně výdeje zboží na HDS Brno) email: mediahall@doprava-domu.cz provozní doba: pondělí - pátek 9:00 - 18:00.