V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
Pohodlný nákup dámské a pánské kožené obuvi v eshopu boty-obuv-wawel. Široký výběr obuvi od Evropských výrobců. Firma Wawel s.r.o. Zlín má více než 20-letou historii, připravuej do aktuální sezóny vždy kolekci více než 100 modelů bot. Rychlé vyžízení objednávky, následující pracovní den po jejím přijetí. Samozřejmostí je bezplatná výměna nesprávně ...
Wawel s.r.o. - dodavatel dámské a pánské kožené obuvi
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Výroba, oprava, opravy, úprava: -ortopedická obuv /ortopedické obuvi, boty, botů/ individuální a sériová -ortopedické vložky individuální -speciální obuv a vložky pro diabetiky sériové a individuální -obuv pro diabetiky-diaobuv.

Maloobchod, prodej: -sportovní obuv, oděvy značek ADIDAS, NIKE, PUMA, HI-TEC, WILSON, LOAP, COLUMBIA -tenisové vybavení -vybavení pro míčové hry -stany, spací pytle -čluny, lehátka, nafukovací hračky a další sportovní sortiment -lyže, běžky, vázání -lyžáky, lyžařské boty.

Opravujeme obuv a koženou galanterii včetně všívání zipů do školních batohů, kabelek a kožených bund.

Maloobchod, prodej: -obuv. -drobná galanterie.

Maloobchd, prodej: -obuv, -textil.

Velkoobchod, prodej, oprava: -obuvi.

Maloobchod, prodej: -sportovní oblečení a obuv: -ADIDAS, PUMA, UMBRO, KILLTEC, FILA, NIKE -sportovní dresy pro sportovní kluby -sportovní potřeby pro basketbal: -koše, míče, obuv, chrániče -vybavení pro: -hokej-dresy aj. -fotbal-dresy aj. -tenis-rakety, čelenky, potítka aj. -plavky -kolečkové brusle Potisk: -dresy.

Maloobchod, prodej: - obuv: - pánská, dámská - zdravotní - doplňky z kůže - parfumerie - kosmetika - módní doplňky.

Prodejna Valašské Meziříčí. Prodej, maloobchod: - značková obuv - kožená galanterie.

Brašnářství. Výroba, oprava a prodej: - brašnářské výrobky.

Velkoobchod - dámská a pánská obuv Sečení a údržba trávníkú

Prodej - obuv Prodej - kožená galanterie Prodej - ponožkové zboží

Prodej a opravy: - obuv: - dámská - panská - dětské - sportovní - vycházková - lyžařská.

Prodej - obuv dámská a pánská

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obuv.