Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Nabídka luxusní a velmi stylové pánské a dámské módyNabídka luxusní a velmi stylové pánské a dámské módy a dalších módních doplňků. Pokud máte rádi výjimečnost a rádi nostíte to co ostatní nemají, zde jste na správném místě.

Prodej: - jeans - značkové zboží - modní doplňky.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Prodej, e-shop: - oděvy a doplňky ve stylu western, country a outdoor. - bundy, kabáty - trička - košile - obuv - vesty - opasky - tašky, batohy Vzorková prodejna : Husova 145 (zahrada městské knihovny) 284 01 Kutná Hora

Prodej a dovoz: - značková pánská a dámská móda - módní doplňky.

Prodej textil: -kojenecký, dětský, dámský pánský -metrové zboží -oděvní a dekorační tkaniny, plyše -záclony a ubrusoviny PVC -ložní zboží, lůžkoviny -přikrývky.

Velkoobchod: - kožené zboží, - oděvy pro volný čas.

Internetový prodej: -značkové dámské, pánské i dětské oblečení -nabídka triček, mikin, tepláků, kalhot, bund a doplňků.

Prodej: -prádlo dětské, dámské, pánské -teplákové soupravy -pletené zboží -ložní soupravy, lůžkoviny -konfekce -oděvy -pracovní oděvy.

V naší nabídce najdete moderní oblečení zastoupené několika značkami. Například: KONOPA MATERNITY, MAMA.LICIOUS, ORKAN, WINDSTAR apod. Nabízíme jeansovou módu, halenky, trika, sukně, společenské kalhoty, společenské komplety, oděvy pro volný čas, spodní prádlo, legíny, punčocháče, noční košile, pyžama, župany atd.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Svatební agentura. Provoz půjčovny svatebních, společenských i plesových oděvů, pánských obleků a šatů na maturitní plesy či družičky. Zajištění svatebního oznámení.

Firma se specializuje na prodej textilu a textilní galanterie.

Obchodní činnost. Oděvní výroba.

Prodej: - obuv - kožená galanterie - textil ( dámský, pánský, kojenecký ) OBUV Sedláčkova 104 ČELÁKOVICE Tel.: 326 994 507

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské a dětské.

Prodej, maloobchod: - smíšené zboží - textil.