Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Volnočasová móda a dětské oblečení

Internetový prodej oblečení, obuvi a módních doplňků pro dámy i pány. Specialista na dovoz zboží z USA - kalhoty, halenky, šaty, trička, overaly, bundy, náramky, náušnice apod.

Výroba: -oděvy -oděvní doplňky.

Prodej: - spodní prádlo dámské, pánské, dětské - plavky dámské, pánské - noční prádlo - punčochové zboží - sportovní podprsenky - plážové oblečení - letní šaty - stahovací program - značky: Calvin Clein, Marco Polo, Vamp, Dim, Triumph, Pleas, Schiesser, Triola, Anita, Lise Charmel, Felinea, Lisca, Selmark, Favap, Masquerade, Sieley, ...

Pletárna. Výroba-pletení: -pletené vrchní ošacení, svetry, vesty, halenky, služební svetry, svetry pro zájmovou činnost. Výroba: -dle návrhů a požadavků zákazníka. Sortiment je určen pro muže, ženy, děti i v nadměrných velikostech.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Výroba: -malosériová výroba, pro zásilkové katalogy, i pro maloobchod. -dámské jarní bundy, kabátky, saka, zimní zateplené bundy, flaušové bundy, paleta a pláště. -pánské bundy jarní, zimní zateplené, flaušové bundy a pláště. Maloobchod, prodej: -oděvy, metrové zboží, galantérie.

Prodej dámské, pánské a dětské módy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -dámské značkové plesové šaty, kostýmy, samostatné sukně, kalhoty, halenky, korzety -pánské obleky možnost objednání pánského obleku na míru dle zákazníka -velký výběr doplňků, košile, zdobné vesty, pásky, kravaty, plastrony, motýlky.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodej, e-shop: -značka adidas, nike, reebok pro muže, ženy, děti -tašky -boty, pantofle, -trička, s límečkem, krátký rukáv, s potiskem -bundy, kalhoty, šortky, mikiny -sukně, šaty, topy -čepice, pásky, peněženky, ponožky.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Nakládání s ...

Služby: -oděvy šití -krejčovství.

Výroba, šití: - pánské obleky, košile na míru.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a vyjma činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona -Zprostředkování služeb -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Inženýrsko - investorská činnost

Výroba - pletené oděvy

Nákladní doprava Výroba - pletené oděvy

Výroba - textilní galanterie Výroba - pletené oděvy

Nákladní doprava Taxislužba Prodej - oděvy

Maloobchod, prodej: -textil -textilní galanterie.

Maloobchod, prodej: - oděvy nadměrných velikostí. Čištění oděvů.