Při pracovních činnostech by měl být člověk vhodně oblečený. Pracovní oděvy, mezi které patří montérky, blůzy, pracovní košile, čepice a rukavice, reflexní materiály, kombinézy, pláště, svářečské či jiné oděvy patří do výbavy každého pracovníka.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Odolné, pohodlné a zároveň dobře vypadající pracovní oděvy pro různé oblasti použití. To je značka ISSA LINE, kterou u nás pořídíte. Při výrobě pracovních oděvů používáme technické materiály, spolupracujeme se zkušenými italskými návrháři a všechny produkty testujeme v laboratořích. Všechny oděvy jsou použitelné i ve volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Výroba, prodej - šití pracovních oděvů - uniformy městské policie - reflexní bundy, vesty - košile, trička.

Dodávka: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Služby: - programy osobního rozvoje - tréninky a online školení

Velkoobchodní prodej školních, kancelářských, hygienických potřeb, obalového materiálu a dalšího sortimentu, provozuje společnost PROVITA s.r.o. Náš široký zboží uspokojí i náročného zákazníka. Z naši produktů Vám můžeme nabídnout psací potřeby, bloky, papíry, tiskopisy, školní tašky, rýsovací potřeby, obalové materiály, jednorázové nádobí nebo ...

Prodejna, e-shop: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - batohy, boty - elektrokola. Půjčovna, pronájem: - horská kola - elektrokola - vozíky za kolo - hole pro Nordic Walking.

- Kompletní instalatérské práce vodo-topo-plyn - Vodo-topo systémy Giacomini - Tepelná technika Viessmann - Čištění kanalizace - Prodej profi oděvů Snickers

Vývoj a výroba: -maskovací prostředky -prodyšné NBC ochranné oděvy -speciální filtry. Řezání vodním paprskem. Provádění zahraničního obchodu s vojenským materiálem v rozsahu povolení MPO ČR dle č. 38/1994 sb.

Dovoz textilních výrobků - textil pro volný čas - vybavení pro armádu, policii a hasiče - pracovní oděvy - dárkové a reklamní předměty.

Výrobce a dodavatel hygienické a ochranné jednorázové prostředky: -zdravotnické a hygienické pomůcky z netkaných textilií -jednorázové výrobky pro zdravotnictví -ochranné pracovní pomůcky: -pokrývky hlavy -filtrační ústenky -návleky -sterilní operační pláště -rukavice -roušky -jednorázové operační krytí -operační ...

Prodejna Jihlava, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění. Služby: -vyšívání loga, potisk -zakázkové šití.

Výroba, velkoobchod, e-shop: - myslivecké oděvy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svářecí technika, stroje: -stroje pro svařování obalenou elektrodou, pro odporové svařování -svařovací poloautomaty MIG, MAG, TIG (WIG) -plazmové řezací stroje -hořáky -zařízení pro svařování plamenem -přídavné materiály -kotouče -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní pomůcky - pracovní oděvy, zdravotní konfekce - pracovní obuv, rukavice - ochranné brýle a ostatní ochranné oděvy a pracovní prostředky - oděvy pro volný čas, zahrádkáře, rybáře - čisticí prostředky - kusový textil: - ručníky, utěrky - oděvy pro učňovské profese (kuchař, číšník atd.) - ...

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - speciální ochranné oděvy - pracovní ochranné prostředky - oděvy pro reklamní a dárkové účely.

Výrobna a e-shop s trhacími nýty a dalším příslušenstvím Nabízíme Vám nýty: - s trnem z hliníku, mědi, nerezu a oceli - s půlkulatou, zapuštěnou a plochou hlavou - natloukací hmoždinky - vruty, šrouby, tyče, matice a podložky - pracovní rukavice a doplňkový sortiment.

Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků, průmyslových surovin, obalových materiálů a lepidel

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Velkoobchod, prodej - pracovní oděvy - sportovní oděvy - obuv. Šicí dílna - potisk a výšivky.

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletní služby v oblasti bezpečnosti práce ve výškách a nad volnou hloubkou. Projekce, montáž a revize záchytných systémů proti pádu osob. Prodej, servis a revize zvedací techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Prodej pracovní bezpečnostní obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.

Výroba: - pracovní oděvy - ložní prádlo. - dětské montérky.