Při pracovních činnostech by měl být člověk vhodně oblečený. Pracovní oděvy, mezi které patří montérky, blůzy, pracovní košile, čepice a rukavice, reflexní materiály, kombinézy, pláště, svářečské či jiné oděvy patří do výbavy každého pracovníka.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Odolné, pohodlné a zároveň dobře vypadající pracovní oděvy pro různé oblasti použití. To je značka ISSA LINE, kterou u nás pořídíte. Při výrobě pracovních oděvů používáme technické materiály, spolupracujeme se zkušenými italskými návrháři a všechny produkty testujeme v laboratořích. Všechny oděvy jsou použitelné i ve volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Výroba, prodej pracovní oděvy: -montérkové soupravy -kalhoty s laclem, blůzy pánské, dámské -kalhoty do pasu -kombinézy letní i zimní -pláště pánské, dámské -potisk-sítotisk, flock. Vše v základním i barevném provedení. Zakázkové šiťí.

Velkoobchod -metrový textil. Zakázková výroba oblečení pro firmu, tým. Výroba oblečení firemního, reklamního, týmové oblečení, trička, polokošile, mikiny, košile, oblečení pro hostesky, oblečení pro motosport aj. Vyrábíme oblečení na zakázku. Návrh, potisk, výšivka. Výroba materiálů. Služby: -pojizdná reklama -reklamní auto a šlapací kolo ...

Pracovní a ochranné pomůcky, oděv a obuv.

Výroba sportovní, pracovní a firemní oblečení pro širokou oblast. Zajišťujeme firmám oděvy, kdy jsme schopni vyrobit zakázku, dle firemních barev, návrhu střihu, potisku i výšivku loga firem.

Výroba a prodej pracovních oděvů a ochranných pracovních pomůcek: -oděvy -obuv -rukavice -ochrany zraku, sluchu, hlavy -doplňkový sortiment.

Internetový a kamenný obchod, e-shop s prodejem ochranných a pracovních pomůcek SafeArt. Nabídka: -ochranné, reflexní a bezpečnostní pomůcky OOPP -zhotovení pracovních oděvů na zakázku. Prodej: -oděvy, textil (protiřezné, proti dešti a vodě, jednorázové, reflexní a výstražné) -bundy, vesty, svetry a kalhoty -kombinézy a obleky -trička, ...

Prodej - pracovní oděvy a obuv - barvy Malířské práce Prodej - tapety - bazénová chemie - bambusové obklady - stavební chemie

Prodej - dámské a pánské župany, pánské trenýrky. Výroba zdravotnického oblečení - materiál české výroby. Šití dámských a pánských županů, pracovních kombinéz, montérek a dětských zástěrek.

Velkoobchod - pracovní oděvy trika, montérky, kalhoty.

Služby: - servis pracovních oděvů a rohoží - pronájem, praní a údržba pracovních oděvů pro výrobní, obchodní i servisní firmy, ať jsou velké nebo malé. - pronájem rohoží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -pracovní oděvy, obuv -rukavice -montérkové soupravy -montérkové blůzy, kalhoty -kombinézy -pracovní pláště -reflexní oděvy -gastronomie - oděvy -bílé ošacení -nepromokavé ošacení -zástěry -pokrývky hlavy -zimní oděvy -zimní bundy, kombinézy, kalhoty, vesty -spodní prádlo -softshellové ...

Kompletní vybavení pracovišť pro servis a výrobu elektroniky: -antistatické pracovní stoly GBP -pracovní nábytek, židle -letovací systémy -pájecí technika JBC, Metcal, Weller, Pace -páječky, pájecí stanice -spotřební materiál pro pájení -nářadí pro elektroniku, kleště, pinzety Piergiacommi -dispensery -antistatické pracovní ...

Výroba - pracovní oděvy, reflexní oděvy pro záchranáře.

Prodej ochranných pomůcek. Pracovní oděvy, obuv, rukavice. Ochranné pomůcky. Potisk.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Zakázková výroba, šití, prodej: -pracovní oděvy -laclové kalhoty s náprsenkou -pracovní bunda -kombinéza letní, zateplená a zimní, prošívaná -pracovní plášť -svářečská nehořlavá souprava -bundostřih a kalhoty s laclem -bundostřih a kalhoty do pasu -kalhoty do pasu a řemen -dámské kalhoty s laclem -dámské kalhoty do pasu ...

Autolakovna. Autolaky a průmyslové laky - autolaky DUPONT - průmyslové laky - brusiva - leštění - ochrané pomůcky - maskování Prodej produktů a vybavení pro autolakovny. Nabídka brusných prostředků Norton. Brusné a řezné prostředky. Pracovní oděvy.

Pracovní oděvy, obuv, pomůcky, rukavice, brýle.

Pracovní rukavice. Ochranné rukavice: -Terka z textilní tkaniny -kombinované -svářečské -celousňové Typ 4091 -PESh Slotera z textilního úpletu -rukavice pro včelaře -celokožené -svářečské. Pracovní zástěry, travnice.Prodej prac.obuvi a oděvů.

Pletárna, výroba: - pánské a dámské pletené zboží - profesní a reklamní textil

Firmám nabízíme: -pracovní oděvy -pracovní obuv -pracovní rukavice -ochranné pomůcky -svářecí materiály a techniku -technické plyny -brusné a řezné kotouče. Autodoprava.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...