Při pracovních činnostech by měl být člověk vhodně oblečený. Pracovní oděvy, mezi které patří montérky, blůzy, pracovní košile, čepice a rukavice, reflexní materiály, kombinézy, pláště, svářečské či jiné oděvy patří do výbavy každého pracovníka.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Odolné, pohodlné a zároveň dobře vypadající pracovní oděvy pro různé oblasti použití. To je značka ISSA LINE, kterou u nás pořídíte. Při výrobě pracovních oděvů používáme technické materiály, spolupracujeme se zkušenými italskými návrháři a všechny produkty testujeme v laboratořích. Všechny oděvy jsou použitelné i ve volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

V chráněné dílně vyrábíme a dodáváme osobní ochranné pracovní pomůcky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, šití, eshop: - ochranné pracovní pomůcky - ochranné pracovní oděvy - chrániče sluchu E.A.R., BILSON - tlumiče hluku, sluchátka - ochranné brýle, štíty, přilby OKULA, UVEX, BILSOM - zimní zateplené bundy, ...

Naše společnost nabízí sortiment výrobků zaměřených na auto-moto. Dodáváme náhradní díly, autokosmetiku či autochemii. Součástí naší nabídky je také pracovní oblečení.

Nabízíme ochranné a pracovní oděvy z prvotřídních certifikovaných i značkových materiálů, dále osobní ochranné a pracovní pomůcky podle Vašich individuálních potřeb. Pracovní oděvy zajistíme v krátkých dodacích termínech, pružně reagujeme i na požadované změny ve výrobě. Velké ani malé série pro nás nejsou problémem. Materiály, jak bavlněné tak ...

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Výroba - zdravotnické oděvy - ložní prádlo zdravotní

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Výroba a prodej - pracovní obuv - sportovní obuv

Prodej stavebního materiálu, nářadí a pracovního oblečení.

Prádelna pro firmy i veřejnost s rozvozem. Výroba profesních oděvů na zakázku. Dodávky ochranných pracovních pomůcek, úklidových a mycích prostředků. Zakázková výroba oděvů pro hotelový personál: - profesní oděvv (v plném rozsahu-od popelky po manažery) - stolní prádla (včetně atypického stolního prádla, scartů, multonů atd.) - ...

Výroba a prodej textilu uniformního typu a výstrojních součástí.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení - TRADETEX.

Výroba a prodej triček, polokošilí, mikin a čepic, reklamních, pracovních a sportovních oděvů

Půjčovna: -pracovní oděvy -rohože -ochranné pomůcky

Pronájem: - průmyslové čistící utěrky - podložky - rohože ( vchodové koberce) - pracovní oděvy. MEWA systém zahrnuje veškeré služby spojené s pronájmem výše uvedených textilií - poradenství, včasné dodání a vyzvednutí, ekologické praní a nahrazení opotřebovaných kusů.

Módní ateliér: -dámké oděvy -plesové a svatební šaty -pracovní oděvy a profesní uniformy hotelů, restaurací a bank..

Velkoobchod - maloobchod: -kojenecké a dětské zboží -autosedačky -kočárky, -jídelní židličky -bezpečnostní pomůcky -přebalovací pulty -plastový nábytek -vysílačky -ohřívačky -hračky -přístroj na hlídání dechu.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej výrobků předního výrobce pracovního oblečení: - pracovní oděvy a ochranné pomůcky pro většinu pracovních profesí včetně gastronomických zařízení. Zakázkové šití: - pracovní oděvy dle potřeb a vzoru zákazníka. Kompletní silnoproudé instalace od bytů, staveb supermarketů až po výrobní a průmyslové ...

CANIS Safety a.s. je ryze česká společnost - přední český dovozce, výrobce a distributor osobních ochranných pracovních prostředků a pomůcek zajišťujících bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Vznik společnosti se datuje do roku 1993, kdy byla založena bratry Jaromírem a Jiřím Ratajovými jako sdružení dvou fyzických osob. V roce 2003 jsme se ...

Dovoz a distribuce: - vyšetřovací rukavice latexové - vinylové - nitrilové - chirurgické rukavice latexové sterilní - ústenky - pokrývky hlavy - návleky na boty.

Poskytování komplexního servisu - pracovní oděvy - čistící rohože - hygienické potřeby. Kolekce sportswear: - pro pracovníky, kteří jsou v kontaktu s klientelou a reprezentují image firmy: - Kalhoty a košile country - kalhoty, košile a vesta - Kalhoty, polo a bunda - kalhoty a košile. Průmyslová kolekce: - Kalhoty do ...

Výroba a prodej: - pánské košile - dámské košile - firemní košile s výšivkou - kravaty - zástěry - dámské polokošile - pánské polokošile - trička - mikiny.