VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Velkoobchod, prodej: -široký sortiment punčochového zboží -silonové zboží -ponožky -dětské punčocháče.

Služby-řemeslo: -vybavení interiérů -válendy s úložným prostorem -matrace standart -zdravotní matrace -letiště -palandy -dětské pokoje -kuchyňské linky -psací stoly -obklady stěn a stropů.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -matrace, molitany -lamelové rošty, postele -antialergické přikrývky -plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -kožené zboží -obuv AZALÉIA.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -autotextilie -látky na autopotahy -laminované -nelaminované -potahové látky -výrobky z ovčí vlny NATUR -metráž -syntetické kožešiny -čistá střižní vlna MERINO -ložní soupravy a doplňky -z umělých vláken.

Prodej: -pracovní ochranné pomůcky -oděvy, rukavice, obuv -ochrana zraku, sluchu, dýchacího ústrojí.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Maloobchod, prodej: -nábytek -postele, matrace -kancelářský, jídelní, čalouněný nábytek.

Velkoobchod, prodej: -textil -galanterie.

Velkoobchodní a internetový prodej deštníků a pláštěnek. Novinka na trhu - pláštěnky PEVA.

Prodej: -zdravotní matrace -ortopedické matrace -lamelové rošty -postele z masivního dřeva -čalouněné postele -kovové postele -kompletní ložnicové sestavy -individuální sestavy šatních skříní -značkové sedací soupravy -celočalouněné -kombinované -repliky starožitného nábytku -obývákové sestavy.

Výroba a prodej - kuchyňské linky Dodávka - nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - dětské pokoje - sedací soupravy - obrazy - zrcadla - doplňky Prodej - ložní povlečení

Výroba - pletené zboží

Prodej - ručně malované oděvní doplňky Výroba - ručně malované oděvní doplňky Výroba - autorská móda s originální malbou (halenky, společenské šaty, trika, ...) Prodej - autorské materiály (halenky, společenské šaty, šaty pro běžné nošení, svatební šaty, trika, ...) Výtvarná dílna - malba na hedvábí, textil, sklo, ...

Prodej - hračky Prodej - kojenecké potřeby - kočárky - postýlky Prodej - těhotenské oblečení Prodej - dětské oděvy

Zprostředkování - plakátovací inzerce Pohřební služba Opravna obuvy Opravy - oděvy Opravy - šicí stroje Prodej - chovatelské potřeby

Služby: -výroba filmů a videozáznamů -zpracování na VHS*,DVD* -svatby,plesy,maturitní plesy -prezentace firem,výrobků, služeb. Prodej: -elektronika -fototechnika,videotechnika. Obuv. Prodej: -dámská,pánská,dětská obuv -sportovní,letní,zimní -galanterie -peněženky,opasky,různá pouzdra,luxusní dámské a pánské ...

Internetový obchod - dětský second hand Internetový obchod - dětský second hand

Vedení účetnictví Výroba - paličkované krajky