JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej: Internetový obchod - spodní prádlo - těhotenská móda - kojící móda - výbavička pro miminnko.

Úklidové práce: - pravidelné i jednorázové úklidy - mytí oken - čištění koberců a další. Pronájem, půjčovna: - stroje na čištění koberců a čalounění. Dětský bazárek, bazar. Prodej: - obnošené oblečení, textil.

Výroba a prodej polštářů. Hnízdečka, mantinely do postýlky pro miminka, e-shop

Internetový zásilkový obchod - eshop. Bydlení a doplňky, Šperky z drahých kamenů, soupravy šperků, Tromlované kameny, Minerály, drůzy, zvonkohry achátové, solné lampy a svícny, lampy z kamenů, Přírodní mýdla, koupelové soli, Kolagen COLway, Hodiny, Bytové doplňky, Svatební deštníky, slunečníky, vějíře, Kuchyně a jídelna, Polštáře, Stojany na víno, ...

E-shop. Prodej dětského zboží, české výrobky, kompletní sortiment. Produkty pouze od českých výrobců. Nabízíme dětské oblečení, kojenecké papučky, dětskou obuv, deky a zavinovačky, věci do kočárku a autosedačky a další.

Prodej: -oděvy, dětské, dámské, pánské -secondhand. Doplňkový sortiment. Nábytek. Bytové dopňky.

Maloobchod, e-shop: -galanterie -galanterní zboží -příze. Služby: -pletení na zakázku -drobné opravy oděvů -modely z příze.

Prodej: -bytový textil -opravy oděvů, oděvy -drobné ruční práce -a další.

Drobná kožená galanterie: - velkoobchodní a maloobchodní prodej

Služby: - prodej - ochranné pracovní pomůcky rukavice, oděvy, přilby. šití - lůžkoviny. - tisk - kalendáře, diáře, úpravna vody.

Firma Tuchler jevištní a textilní technika spol. s r. o. je již více ne 13 let na českém trhu a je dceřinou společností rakouské společnosti Tüchler Bühnen- und Textiltechnik GmbH se sídlem ve Vídni. V našem sortimentu najdete: Samety Zatemňovací látky Akustické tkaniny Moltony, mušelíny, mollina Dekorační a efektní tkaniny Tyly, ...

Maloobchod: - dětské, kojenecké oděvy.

Výroba, prodej, distribuce, dodávka: GUMÁRENSKÉ SMĚSI: -široký sortiment standardní směsi i speciální receptury dle požadavků zákazníka. TECHNICKÉ TEXTILIE: -nepromokavé paroprodyšné textilie výrobního programu POROTEX, široká škála povrchově upravovaných textilií, kašírované textilie, natíraný a nánosovaný textil. ZÁCHRANNÉ SYSTÉMY: ...

Bytový textil: - záclony - závěsy - krajky - dekorační látky - garnýže - podlahové krytiny aj.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - metrový textil - bytový textil - příze - galanterie - dárkové předměty.

Eshop -kosmetika -drogerie -školní potřeby -dětské oblečení -dámská a pánská móda -dámská, pánská, dětská obuv -knihy -hry -hračky -domácí potřeby.

Plachtu na míru, která Váš altán ochrání proti dešti, větru, slunci i sněhu Vám vyrobí firma Jakub Kundrata. Dále jsme schopni vyrobit i střechy na posezení, obaly na nejrůznější stroje či závěsy. Vybírat můžete z velké škály barev a různých gramáží plachtovin. Výroba, montáž: - plachty na altány - plachty proti dešti, větru, slunci, ...

Společnost LOGOTEX s.r.o. se již od roku 2000 specializuje na výrobu a distribuci originálních módních doplňků jako jsou pánské kravaty, šátky, motýlky, dámské šály, kapesníčky a také deštníky. Naše zakázková výroba kravat vhodná jak pro soukromé osoby, kluby, firmy ale i státní instituce. Naleznete nás na adrese Lazaretní 1/7, Brno - ...

Výroba, prodej, e-shop, : -dámské oděvy z elastických materiálů -trička, halenky, šaty, sukně, kompresní kalhoty, legíny -velikosti 34–56.

Výroba maloseriová, šití, šicí dílna: - dámská lehká konfekce - halenka, sukně, šaty, kostým, sako, kalhoty - denní výrobní kapacita cca 500 - 600 kusů - sportovní ošacení, cyklo oblečení - Odběratelé zahraničí (Belgie, Itálie, Holandsko)

Služby: - půjčovna svatebních i společenských šatů - zajišťování svatebních oznámení a doplňků

Služby: -dispoziční řešení interiéru -návrh barev a stylu -zpracuji vizualizaci (počítačový náhled do interiéru) 3D -navrhuji atypový nábytek na míru do vašeho interiéru -zastínění vašich oken a dveří -návrh interiéru, bytový design, svítidla, záclony, koberce. Odkážeme, doporučíme osvědčené dodavatele řemesel: -malíř, tapetář, podlahář, ...