VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, pokládka: - podlahové krytiny - koberce bytové - veletržní či podkladové koberce - kancelářské koberce - koberce s potiskem - koberce s dětskými motivy - PVC - čistící zóny - rohože a běhouny - zbytkové koberce za výhodné ceny - garnyže a záclony - umělé květiny - bytové doplňky, ...

E-shop - ložní povlečení - bytový textil - metráž.

Svěží vítr mezi internetovými obchody s punčochovým zbožím. Mladý tým tvůrčích a originálních lidí pro Vás vytváří eshop s neotřelou a neokoukanou nabídkou punčoch a punčochových kalhot pro všechny, kdo se nebojí si hrát, svádět, bavit se, předvést se nebo na sebe dokonce strhnout pozornost.

Výroba, zakázková výroba a prodej: - reklamní ubrusy, ubrousky - reklamní naprony - ubrusy s krajkou - ubrousky s krajkou a výšivkou - ubrusy a ubrousky lemované - reklamní slunečníky o 200 cm, o 250 cm, o 300 cm - reklamní slunečníky - slunečníky pro svářeče a montéry - reklamní látkové tašky s potiskem - reklamní tašky na ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Výroba: - moskytiéry - textilní ochrana proti komárům a ostatnímu hmyzu.

Výroba a prodej: - zdravotní obuv sandálového typu - sandále - pantofle - domácí obuv - ortopedická obuv se zdravotní stélkou

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil. -ložní prádlo. -kosmetika zn. Cliven. -povlečení. -utěrky, ručníky. -deky, přikrývky. -polštáře. -koupelnové předložky.

Velkoobchodní sklad a třídírna second hand textilu Široký sortiment tříděného textilu Zboží třídíme přímo v našich provozovnách Kvalitní zboží Solidní ceny Second hand velkoobchod: dětské, dámské, pánské zboží Hlavní provozovna Hradec Králové, třídírna a velkoobchod: objednávky na tel. 731 999 666 Velkoobchodní sklad a třídírna ...

Výroba - konfekční textilní výrobky

Kompletní výroba textilního zboží s firemními potisky pro: - hotely - restaurace - pivovary - kavárny - cukrárny. Produkty: - slunečníky - prostírání - ubrusy, ubrousky - čepice, trička, vesty, šátky, šály, ručníky.

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Výroba a prodej: - luxusní kožená galanterie - dámské kabelky, pánské aktovky, kufry, hatohy, cestovní tašky, peněženky, pouzdra. Doplňková výroba: - vysokofrekvenční sváření plastů - automobilových clon, elementů pro invalidní vozíky apod.

Koželužna. Výroba usní: - hovězinových kůží - vepřovicových kůží - jiných (kozina, teletina, pštros) Usně vyrábíme v provedení: - oděvní - galanterní - obuvnické - čalounické . Výroba štěpenky s úpravou i bez úpravy. Usně v různých barvách a síle dle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - textil - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy, obuv - šití pracovních oděvů. Vzorková prodejna. Pobočka Praha: Kolbenova 159 Praha 9, Vysočany 192 00

Bytové doplňky: -velkoobchod -maloobchodní prodejna Tř. Karla IV. 222 500 02 Hradec Králové tel.: 495218527

Čalounictví: - veškeré čalounické práce, včetně oprav - dveře, vestavěné skříně. Výroba, opravy, prodej: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - manželské postele, dvoulůžka, válendy i s úložným prostorem - zdravotní pružinové matrace - dětské matrace - taburetky - židle - křesla, ušáky - starožitný ...

Družstvo umělecké výroby. Vamberecká krajka. Výroba: - krajky a oděvy s krajkami

Výroba: - technické tkaniny - tkané mycí hadry a netkané - čisticí a lešticí hadry - prachovky - charitativní přikrývky - tkaniny pro propagační a dekorativní účely. Poskytovány množstevní slevy.

Prodej: - ochranné pracovní pomůcky. - pracovní obuv - ochrana hlavy - ochrana zraku - ochrana sluchu - elektrické nářadí - čistící prostředky

Technické poradenství v oboru netkaných textilií. Dodávky protiprachových zábran pro stavebnictví.

Boutique, prodej: -textilní zboží. Zastavárna. Bazar. Výkup a prodej mobilních telefonů. Komisní prodej. Krátkodobé překlenovací půjčky. Prodej holanského nábytku.