VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy.

Výroba: - úplety (jednolícní, oboulícní, žebrové, s efektivními přízemi) - barvení úpletů.

VÝROBA, PRODEJ: - skleněné polotovary-perle: - surové, mačkané - broušené, ohněm leštěné-ohňovky - volné i navlečené - i s povrchovou úpravou - velkoobchod a maloobchod s perlemi - velkoobchodní e-shop - maloobchodní e-shop TURISTICKÝ AREÁL: - prohlídky sklárny s průvodcem - dílny pro turisty - vyhlídkový ...

Autodoprava, doprava: - autojeřáb, jeřáb - vnitrostátní, tuzemská, nákladní - zemní práce CASE, BOBCAT - ocelové vázací prostředky Zemní práce: - 1x BOBCAT 753 ( nakladač ) - terénní úpravy Jeřábové práce: - T 148 AD 7t - T 815 AD 20t a 28t - PRAGA V3S AD 8t - LIEBHERR 25t a 50t ( autojeřáby ) - LTM 25 a LTM ...

Maloobchod, prodej: - sportovní potřeby - oblečení, boty

Půjčování svatebních a společenských šatů i doplňků.

Prodej: -bytový textil -bytové doplňky

Výroba: - pracovní a zdravotnické oděvy - bytový textil, záclony Výroba, prodej, velkoobchod: - oděvy - lehká dámská konfekce - výrobky pro gastronomii

Spodní prádlo dámské, pánské, dětské bezešvé zn. Stelledonna. Kalhotky, top podprsenky, košilky, tanga, boxerky, trička. Punčochové zboží zn. Stelledonna. Podkolenky, samodržící punčochy.

Výroba a prodej: - dámská a pánská konfekce - oděvy pro sport a volný čas (kalhoty, kostýmy, sukně, bundy, paleta, pláště, halenky, trička, mikiny) Možnost mzdové práce.

Prodejna dětského a kojeneckého zboží. Sortiment : - základní výbavička - autosedačky - postýlky a ložní textil - skládací postýlky a ohrádky - přebalovací pulty - židličky, lehačky - krosny, nosiče - textil 0 - 3 roky - doplňky.

Zakázkové šití, výroba: - pracovní oděvy Prodej: - pracovní oděvy

Výroba a prodej: dřevěné postele, postele z masivu, rošty, matrace. Truhlářská výroba nábytku na zakázku. Kuchyně, ložnice, stoly, židle.

VELKOOBCHOD,PRODEJ: -textil,oděvy: -bavlněné úpletové vrchní oblečení a noční prádlo pod obchodními značkami CALVI a COONOOR-dětské, dámské a pánské pyžama,dětské noční košile,dámské a pánské noční košile, nátělníky,dámská,dětská a pánská trička,bermudy,bavlněné šaty a tílka,overaly apod.

SVATEBNÍ SALON ŠTĚSTÍ V CENTRU JABLONCE NAD NISOU - Vám zaručí, že na výběr svých šatů budete vždy, všichni rádi vzpomínat. Vládne tu milá a příjemná atmosféra. Vybíráte z více než stovky svatebních a stovky společenských šatů, každá právě ty své. - svatební šaty od vel.34-XXL - společenské šaty, plesové šaty od vel. 34-XXL - veškeré ...

Dovoz zejména dětských zimních kombinéz, oteplováků, zimních bund, lyžařských větrovek, v menší míře kojeneckého zboží, tepláků, super mix. Zboží dovážíme ze Švýcarska a Německa.

Velkoplošný digitální potisk látek a textilních materiálů, výroba textilních materiálů s fotografickými motivy pro oděvní a reklamní účely.

VÝROBA: - výroba a prodej oblečení a vybavení pro Outdoor aktivity a volný čas - dovoz a prodej technických tkanin Dimension Polyant pro výrobu lodních plachet, závěsných a padákových kluzáků, ultralehkých letadel.

Prodej: - svařovací technika - import, prodej a servis svářeček a plasmových řezaček Telwin - svářečky - hořáky a díly - elektrody a dráty - ochranné pomůcky a další potřeby pro svářeče

VÝROBA: - šicí nitě - polyesterové - střižové - jádrové - bavlněné - šnůry - oděvní - technické - švihadla Barvení příze a hedvábí.

Opravy: - obuv - sedlářské a brašnářské zboží.

Maloobchod, prodej: -textil -jeans, džíny, rifle -oděvy. Další prodejna: -Komenského 543/2, Jablonec nad Nisou, tel.:483711536.