VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - ložnice - bytové doplňky. - matrace, rošty - obývací stěny.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - barvy, lepidla, tmely - nářadí - aku, elektrické, ruční - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - kotevní technika - úsporné žárovky, zářivky, nabíječky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo: - dámské - kalhotky, podprsenky, podvazky - pánské - trenýrky - plavky.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - značkové oděvy, oblečení - textil KENVELO.

E-shop: - trička, mikiny všech velikostí XS-XXXXL, velice kvalitní pánské i dámské oblečení za skvělé ceny - in-line kolečkové brusle - chrániče - přilby - doplňky - lední brusle.

Výroba a prodej ponožek. Značkové ponožky MIKETA na trhu již od roku 1991. Vyrábíme ponožky bavlněné, zdravotní, společenské, sportovní, štulpny. . . Možnost výroby ponožek svlastním logem. Poskytovatel náhradního plnění.

Prodej svářecí techniky: - svařovací stroje: -pájky - zařízení pro svařování plamenem: - redukční ventily - svařovací soupravy - řezací hořáky - hadice - kotouče: - brusné, řezné, lamelové, copánkové, diamantové - ochranné pracovní pomůcky: - samostmívací kukly, rukavice, brýle, pracovní oděvy, zástěny, odsavače.

Pobočka. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - svařovací stroje - svářecí technika

Internetový obchod nabízející dětské zboží - kočárky, autosedačky, dětské postýlky a mnoho dalšího. Velký výběr, atraktivní ceny, online zákaznická podpora.

Dětský second hand Půjčovna - karnevalové a společenské oděvy pro děti a dospělé

E - shop - kojenecké zboží - těhotenská móda - dětské a kojenecké oděvy Prodej, e - shop - kojenecké zboží Prodej, e-shop - těhotenská móda Prodej, e-shop - děské a kojenecké oděvy

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Dovoz a prodej stylového oblečení a výrobků z Nepálu a Indie, nabízíme turecké kalhoty, aladinky, djembe, tibetské mísy, stínidla lampiony, etnické hudební nástroje, dárky, dámské orientální oblečení a mnoho dalšího.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Výhradní dovozce a distributor značkového italského a polského punčochového zboží, spodního prádla, plavek a módních doplňků. ( Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico ).

Internetový obchod - textil pro penziony, ubytovny, nemocnice, hotely, domovy důchodců, azylové domy, dětské domovy Výroba, prodej, velkoobchod, e - shop - textil pro penziony, ubytovny, nemocnice, hotely, domovy důchodců, azylové domy, dětské domovy

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - plavky - zdravotní punčocháče - ponožky - pyžama - a spoustu dalších.

Velkoobchod, prodej: - spodní prádlo - punčochové zboží, punčochy - ponožky. Provozovna: - Václavovická 1641, Šenov.

Prodej, e-shop: - dámský textil - dámské oblečení.

Internetový prodej, eshop: - dětské oblečení - funkční prádlo - hračky.