VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, velkoobchodní prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy, obuv, rukavice, drogerie. Služby: - poskytování náhradního plnění.

Prodej: - spodní prádlo - dámské oblečení - fitness oblečení - plavky - pyžama, noční košile - punčochy, punčocháče.

Velkoobchod, prodej: - dětský, kojenecký textil. Maloobchod, prodej: - zahradní nábytek.

Prodej: - ochranné pomůcky - pracovní oděvy - hutní materiál - plechy.

Výroba, prodej: - kožené pouzdra na zbraně a mobilní telefony - ruční zdobení do kůže - westernové sedla - jídelní lístky, desky, kasírky - kožená galanterie - repliky historických pouzder - brašny na motocykly - zakázková výroba.

Prodáváme kvalitní české ručně pletené výrobky. Výrobky jako jsou pletené čepice pro děti, dámské pletené čepice, dámské ručně pletené ponča. Bílé a barevné pončo ze 100% akrylu ve velikostech 34-44. Pánské pletené čepice.

Návrh, montáž, výroba: - bytové dekorace. Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony, závěsy, potahy.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů. Veškeré svatební doplňky, svatební oznámení, svatební obuv, snubní prsteny, astrologie.

Prodej: - dámské spodní prádlo - noční prádlo - košilky, pyžama, soupravy, župany.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - pánská móda - luxusní oděvy - pánské kravaty, košile, doplňky.

Čalounictví. čalounické práce Výroba, šití: - šití pracovních oděvů, uniforem (pracovní oděvy, uniformy)

Výroba, šití, prodej: - ložní prádlo - pracovní oděvy.

Maloobchod, prodej: - textil, oděvy, oblečení - stříbrné doplňky, hodinky.

Komisní prodej, bazar, výkup, nákup, prodej: - použité oděvy, spotřební zboží - elektronika.

E-shop, internetový obchod, bazar, second-hand. - použité i nové dětské oblečení.

Maloobchod, velkoobchod: - luxusní spodní prádlo.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - bundy, mikiny, svetry, košile, trička, kalhoty, sukně - obuv, boty - batohy, tašky, peněženky (galanterie) - brýle, doplňky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kožené pantofle a obuv - pantofle, sandály - domácí kožešinová obuv - předložky z kůže - vesty, bundy - obuv pro volný čas.

Maloobchod, servis, půjčovna: - ruční elektrické - navíjení a opravy motorů - stavební a svářecí stroje - lesní a zahradní technika - vrtačková sklíčidla, pilové kotouče, pilové pásy - elektrocentrály, magnetické vrtačky - topidla, odvlhčovače, kompresory - ochranné pracovní pomůcky.

Zásilkový obchod, prodejna, E-shop: - záclony (kusové, metrážové) - na přání obšijeme, našijeme řasící pásku - voály - závěsy - povlečení (bavlna, krep, satén, flanel) - bytový textil - ubrusy - přikrývky, polštáře - přehozy - deky - dřevěné hračky - prostěradla - pleny - koberečky - dřevěné postýlky - ručníky, ...

Šití, zakázková výroba, prodej: - výrobky z ovčí vlny, vlněné (spací pytle, přikrývky, podložky, polštáře) - přikrývky a polštáře z dutého vlákna. Zpracování vlny.

Výroba, šití, prodej: - vlněné přikrývky, deky, polštáře, podložky, přehozy, válečky, podkovy, oteplovací pásy, nákrčníky, nákoleníky, náloketníky, vesty, pantofle, bačkory, matrace.