JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba, šití: - dámské oděvy - nadměrné velikosti.

Internetový obchod, e-shop: - kšandy - dětské, pánské, dámské šle - kšandy a motýlky.

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Salon EDIS - svatební agentura. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Prodej, velkoobchod: - kompletní sortiment sedlářského kování pro sedlářskou, galanterní a kynologickou výrobu.

Prodej: - pracovní oděvy - reflexní pracovní oděvy. Zakázková výroba z nerez ocele, hliníku a ocele. Tuningové úpravy a přestavby vozidel. Výroba, prodej a montáž estetických doplňků a ochranných rámů z nerez ocele. Osvětlení vozidel. Úpravy interiéru. Čalounění z kůže, imitace kůže nebo textilu. Lakování exteriéru a ...

Prodej dámské, pánské a dětské obuvi a módních doplňků.

Prodej: - matrace - rošty - postele - nábytek - ložní prádlo - přikrývky - ručníky, osušky.

E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

Velkoobchod metrového textilu pro výrobu dámské, pánské a dětské konfekce. Internetový obchod. Nabídka: společenské látky, satény, brokáty, organzy, šifony, tafty, tyly, halenkoviny, šatovky, oblekovky, kabátovky, fleece, krajky a podšívky.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov

Výroba - krajky Výroba a úprava - hanácké kroje

Prodej, eshop: - latexové, pružinové, dětské, profilované, taštičkové, gelové matrace - bio matrace - postelové rošty - polštáře - manželské postele - komody, noční stolky.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

Šití, výroba, zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kosmetické kabelky - kosmetické kufříky - vyztužené etue, etue - kosmetické kapsáře - plážové tašky - sportovní tašky - obaly na kosmetické prostředky, reklamní a dárkové předměty - tašky, kabelky, batohy, batůžky, pořadače, zásobníky, kapsáře, poštovní brašny a ...

Prodej, výroba: - šátky a šály ručně malované hedvábí - barevné provedení vašich představ.

E-shop, prodej: - sportovní oblečení, termo prádlo - Nordblanc, Craft, Klimatex, Moira, Sensor, Kama, Didriksons, Woox, Loap, Killtec - sportovní obuv - Mizuno, Hi-Tec, Head, Nordblanc, Yonex, Aku, Inov-8 - sportovní potřeby.

Prodej, servis: - zahradní technika - zahrádkářské potřeby - potřeby pro chovatele - textil, obuvv, koberce.

Postele: - jednolůžkové, dvoulůžkové - dětské - patrové postele. Matrace: - zdravotní matrace - matrace do dětské postýlky - matrace se zvýšenou nosností - gelové matrace - rošty do postele. Nábytek: - skříně, komody - dětský nábytek - houpací sítě.

Maloobchod, prodej: - textil - pánské oděvy - dámské oděvy.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalounických výrobků