JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej: -děrované plechy -tahokov -rošty a schodnice -pletivo -technické tkaniny.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

prodej: -oblečení -e-shop -prodej značky alpine pro.

Maloobchod, prodej: -sportovní potřeby NIKE, ADIDAS, WILSON, ALPINE: -oblečení, oděvy -obuv, boty, kopačky -sportovní soupravy -trička, mikiny, bundy -trička na tenis, aerobic, fitness, fotbal.

Půjčování: - luxusní zahraniční svatební šaty - šaty pro družičky - společenské šaty - veškeré doplňky Zajistíme: - tisk svatebních oznámení - snubní i zásnubní prsteny - luxusní limuzínu - svatební kytice.

Dámská a pánská móda, prodejny Praha Galerie Harfa, Olomouc, Prostějov. Modní poradenství.

Výroba: -kožená galanterie: - aktovky - batohy - cestovní tašky - etue - kabelky - ledvinky, - přívěšky na klíče. Dodávky řemenů na akoredony a harmoniky.

Zakázková výroba, ruční šití na míru: - obuv, boty. Westernová obuv. Moto obuv. Divadelní obuv. Historická obuv. Baletní a cvičební obuv.

Prodej: - kožená galanterie (kabelky, peněženky, aktovky, cestovní tašky).

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Módní dům Maloobchod, prodej: - pánská a dámská konfekce a oděvy - košile a kravaty - módní doplňky - spodní prádlo.

Oprava, čistírna : -obuv - brašnářské výrobky. Prodej: pánské, dámské, dětské domácí obuvi s certifikátem ŽIRAFA. - zdravotní ortopedická antistatická obuv - zimní obuv( zn. Woolmark) - punčochové zboží.

Velkoobchod, maloobchod: -ponožky -punčochové zboží -spodní prádlo.

Maloobchod: - prodej zdravotní obuvi, punčoch a ponožek.

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty.

Výroba, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky, rukavice, obuv, oděvy, respirátory, ochrany hlavy, zraku, sluchu.

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Výroba: - pánská konfekce - konfekce pro manažery firem - profesní oblečení - šití na míru.

Prodej: - kožená galanterie - kabelky, tašky, kufry - školní aktovky, batohy - školní pouzdra - manikúry - punčochové zboží.