VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Prodej a výroba pravých a umělých vlasů a příčesků. Šití opon, horizonrů, šál a závěsů pro kulturní a sportovní účely.

Prodej ložního povlečení a bytového textilu

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba a prodej šátků na nošení dětí, nosítek Alpino, nosítek Mei Tai, sedací vaky POOf, fleecové kapsy na šátek a ponča pro maminky šátkonosičky. Velký výběr šátků na nošení dětí. Nabízíme tkané, elastické, elastické s kapsou, kanafasové, saténové. Velkoobchod-maloobchod.

Prodej - dámské společenské zboží - italské a řecké oděvy

Prodej - kravaty Výroba - kravaty Výroba - pánské košile Prodej - pánské košile

Prodej - papírenské zboží Prodej - snubní prstýnky Svatební agentura Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky Zajištění - svatební oznámení

La bella strega již od roku 1990 vyrábí kožené bundy, pláště, kalhoty, šaty, kostýmy a doplňky z kvalitních italských usní. Do kůže spolehlivě a kvalitně oblékáme dámy i pány všech výšek i obvodů. Vytváříme originální modely i malé série pro luxusní butiky. Vyhovíme i individuálním přáním našich zákazníků. Kožené bundy od nás mohou být v jakékoliv ...

Prodej nářadí a techniky profi - hobby - svářecí technika a materiály - elektrické a ruční nářadí - vzduchotechnika - zahradní technika - brusivo - ochranné pomůcky - servis.

Provozování: - čistírna oblečení a peří. Služby: - praní, čištění oděvů - čištění peří - žehlení. Výroba, šití: - polštářů a péřových dek, polštáře a péřové deky.

Výroba, prodej: - ručně malovaná trička, malovaná trika - batikovaná trika - malované tašky - dětské tašky - bambulkové šály, šálky. Stavební práce. Zateplování budovy, fasády. Pokládka obkladů a dlažeb, obklady a dlažby. Sádrokartonářské práce - sádrokartony, sádrokartonové příčky.

Výroba, šití, prodej: - kojících polštářů, polštáře - relaxačních a sedacích vaků, vaky - poporodních polštářů, polštáře.

Výkup, nákup, zpracování: - kožešiny, kůže, ovčí vlna. Zakázková výroba, opravy: - výrobky z kožešiny, kůže či ovčí vlny.

Internetový obchod - dámské nadměrné oděvy Výroba - dámské nadměrné oděvy

Výroba - bižuterie Návrhy modelů Zakázkové krejčovství Půjčovna - společenské šaty

Dovoz převážně ručně tkaných vlněných dek a meditačních šálů, šálů z kašmíru, oblečení.. .. Dovoz dřevěného nábytku, lečivých kamenů, drahokamů, rustikálního nábytku atd. .

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pracovní pomůcky, oděvy, obuv - plasty - stavební chemie a nátěrové hmoty - ploché skolo a zrcadla - pryže a řemeslnické potřeby - nářadí - drogerie.

- Technické tkaniny - Lněné tkaniny - Bavlněné stanovky a plachtoviny - Čalounické a sedlářské tkaniny - Malířská plátna - Nehořlavé tkaniny - Filtrační tkaniny - Technická konfekce - Stany - Párty stany - Nůžkové stany - Textilní haly - Autoplachty a fazónové plachty - Poštovní pytle a obaly - Atypická zastřešení - ...

Prodej - pracovní montérky Čistírna Provoz - galanterie