VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Výroba, šití, maloobchod, prodej: - dětský a kojenecký textil - dětské a kojenecké oděvy.

Výroba, prodej: - ortopedické matrace na míru.

Výroba: - úklidový textil - mycí hadry - prachovky - leštěnky - žíňky - dětské tvarované houby - výrobky z molitanu.

Maloobchod, prodej: - galanterie - bytový textil.

Služby: -půjčovna společenských šatů.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -barvy, laky, -lepidla, -gastro potřeby (kelímky, brčka, boxy), -ochranné pracovní pomůcky, -asfaltové výrobky -potravinářská chemie-úklid potravinářských provozů.

Výroba: - podlímcových plstí pro výrobu pánské klasické konfekce. - ve všech základních barvách, návin 25m, možno zasílat i na dobírku.

Výroba: -kožešnická. - lůžkoviny vlněné - domácí obuv. Zdravotní doplňky vlněné: -rukavice -ledvinové pásy.. Děti: -kojící polštáře -pelíčky -bryndáky -fusaky -lůžkoviny dětské -matrace dětské -obuv domácí dětská.

Maloobchod, prodej: -oděvy dámské, pánské. -textil. Půjčovna: -svatební šaty.

Prodej: -textil -oděvy -módní textil. Reklamní a propagační činnost včetně realizace. Nájem a pronájem movitých a nemovitých věcí.

Prodej galanterie, galanterních výrobků: - zipy, šicí nitě, řezané stuhy, suché zipy - kovová galanterie - značka Diktas, Prym Fashion, Fiocchi, Eclair, Krass+Wissing, Velcro, Madic.

Výroba, šití, krejčovství: - pánské oděvy.

Maloobchod, velkoobchod: - plavky - spodní prádlo - halenky - župany - pyžama - košilky

Velkoobchod: -prodej čalounických látek -čalounické látky.

Výroba: -nábytkové potahy -nábytkové textílie -vlnařské tkaniny -pletací příze -přikrývky.

- zásilkový prodej - velkoobchod - maloobchod - metrový textil - látky - tkaniny

Velkoobchod - domácí obuv Velkoobchod - prostěradla Velkoobchod - kusový textil Prodej - textílie

Paspartování - rámování Prodej - keramika - český ručně malovaný porcelán Prodej - historické sklo Balení - dárkové předměty - dárky Vyhotovování - znalecké posudky Prodej - umělecké šperky Restaurátorské práce - umělecká díla Výroba - originální ručně zhotovená blahopřání na zakázku ...

Maloobchodní prodejna : - potraviny - tabákových výrobků - drogerie - textil Otevírací doba: Po - Pá: 7:00 - 18:00 So: 7:00 -11:30 Ne: 7:30 -10:00

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -šicí potřeby Výroba a prodej galanterie.