JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Etam - nejpopulárnější francouzské dámské spodní prádlo s více než 2000 prodejnami po celém světě konečně také v České republice! Každá kolekce spodního prádla obsahuje i další doplňky ve stejném stylu a to vše za překvapivě příjemné ceny. Maloobchod, prodej dámské spodní prádlo: - podprsenky - kalhotky - plavky - pyžama - ...

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

V chráněné dílně vyrábíme a dodáváme osobní ochranné pracovní pomůcky. Výroba, velkoobchod, maloobchod, zásilková služba, šití, eshop: - ochranné pracovní pomůcky - ochranné pracovní oděvy - chrániče sluchu E.A.R., BILSON - tlumiče hluku, sluchátka - ochranné brýle, štíty, přilby OKULA, UVEX, BILSOM - zimní zateplené bundy, ...

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Info linka : 800148850 Maloobchod, prodej : - koberce, podlahové krytiny a materiál - tapety a lepidla - dekorační textil, záclony, závěsy, polštáře, japonské panely, římské rolety, čalounické látky - rolety, žaluzie, pergoly - garnýže a další závěsné mechanismy Podlahářství. ...

Nákup a prodej - oděvy značky AGI

Naše společnost nabízí sortiment výrobků zaměřených na auto-moto. Dodáváme náhradní díly, autokosmetiku či autochemii. Součástí naší nabídky je také pracovní oblečení.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, e-shop: - oblečení HEAVY TOOLS.

Arthouse textilní studio, nabízí širokou škálu služeb v oblasti bytového designu. Zaměřujeme se na textil. Návrh, zaměření, výroba, montáž, servis. Dodáváme záclony, závěsy, paravány, žaluzie, rolety a další.

Prodej, výprodej - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO Půjčovna - společenské, plesové a večerní šaty - svatební šaty MAGGIE SOTTERO.

Návrhy a střihy oděvů Zakázková výroba - oděvy Prodej - dámské oděvy.

Výroba a velkoobchodní prodej obuvi

Nabízíme ochranné a pracovní oděvy z prvotřídních certifikovaných i značkových materiálů, dále osobní ochranné a pracovní pomůcky podle Vašich individuálních potřeb. Pracovní oděvy zajistíme v krátkých dodacích termínech, pružně reagujeme i na požadované změny ve výrobě. Velké ani malé série pro nás nejsou problémem. Materiály, jak bavlněné tak ...

Obchodní firma dovážející textilní metráž pro výrobce konfekce, pracovních oděvů, batohů, cestovních kabel - ručníky/osušky - ložní prádlo - ochranné pracovní prostředky (pracovní helmy, pracovní rukavice, pracovní obuv, atd.

Nabízíme zvláštní stylové modulární tkaničky značky U-Lace. Exkluzivní dovoz, velkoobchod, maloobchod, on-line prodej.

Výhradní prodejce - obuv a stélky J. HANÁK R v Praze - poradce firmy Energetix a firmy Dr. Nona - poradce firmy Essens, Energy a Diochi - poradce firmy Party Lite

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Prodej - pletací příze pro ruční pletení - pletařské doplňky - ručně pletené a háčkované oděvy a oděvní doplňky.

E - shop - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka, oblečení Prodej - kojenecké potřeby kočárky, přebalovací pulty, autosedačky, jídelní židle, chodítka Prodej - kojenecké oblečení